ProPlan Kedi Köpek Mamalarında Kurye Mama sitesinde kampanyalı fiyatlar ile

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Purina ProPlan 1927 yılında hizmet vermeye başlayan bir mama firmasıdır. Dünyaca ünlü bu mama firması kedi ve köpekler için eşsiz imkânlar sunmaktadır. Gönül rahatlığı ile tercih edeceğiniz Proplan her geçen gün kendisini geliştirerek kedi ve köpeklerininiz sağlığını ileri seviyeye çıkarmak için çalışmaktadır. ProPlan hipoalerjik olarak ürütilen ilk mama firmasıdır.

Hipoalerjik olması köpeğinizin ve kedinizin rahatlıkla kullanabileceği bir mama olmasını sağlamaktadır. ProPlan gastrointestinal hastalıklara iyi gelmesi ile de ön plana çıkan bir mama markasıdır. Önceden oluşan veya sonralarda görülen bu hastalıklarda ProPlan gastrointestinal sistemi düzenlemekte yardımcı olmuştur. Bu dünyaca ünlü mama markasının kedi ve köpeklerin yaşamını uzattığı da kanıtlanmıştır.

ProPlan Köpek Mamaları

ProPlan bütün köpek cinslerinin kullanabileceği bir mama çeşitidir. Bu dünyaca ünlü markada köpekler için en çok tercih edilen çeşitler somonlu, kuzu etli ve tavuklu olarak karşımıza çıkmaktadır. Hipoalerjik özelliği ve gastrointestinal sistemi düzenlemesi ile dikkat çeken bu mama çeşidi gönül rahatlığı ile kullanılmaktadır. ProPlan hem büyük hem de yavru köpekler için ayrı ayrı mama çeşitleri ortaya koymaktadır.

Yavru köpekler daha hassas oldukları için ve bağışıklık sistemleri zayıf oldukları için daha kolay hastalanabilirler bunun için ProPlan köpek maması ekstra özenle hazırlanarak birçok çeşit ortaya koymuştur. Zengin Somon eti küçük& mini yavru hassas cilt köpek maması hassas deri ve cilde sahip köpekler için en çok tercih edilen mama türüdür. Küçük ırk köpeklerin ihtiyacı olan bütün besin içeriklerine sahip olması köpeğinizin beslenmesini en doğru şekilde karşılamaktadır. Medium Puppy Sensitive Skin Optiderma Zengin Somon Etli mama türü ise orta boy yavrular için hazırlanan bir mama türüdür.

Sağlıklı büyümesi için en çok tercih edilen bu mama emziren anne köpekler için de uygun olan kuru mama çeşididir. Medium Puppy Sensitive Digestion Optidigest Zengin Kuzu içeriği ile karşımıza çıkan bir diğer mama çeşididir. En çok tercih edilen ProPlan maması olan bu ürünün besin değerleri oldukça fazladır. Emziren ve gestasyon anneler de bu mamayı tüketebilirler. ProPlan yavru ve yetişkin köpekler için ayrı ayrı mamalar hazırlamaktadır. En çok tercih edilen yetişkin köpek mamaları şunlardır; Proplan kuzu etli medium yetişkin köpek maması, ProPlan Duo Delice sığır etli köpek maması, ProPlan kısırlaştırılmış yetişkin diyet maması olarak karşımıza çıkmaktadır.

ProPlan Kedi Mamaları

ProPlan hem kedi hem de köpekleriniz için gerekli olan besin değerini karşılamaktadır bunun için en çok tercih edilen mama çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır. ProPlan kedi maması hem yavru hem de yetişkin kediler için özel olarak besin değerleri ayarlanarak hazırlanmaktadır. ProPlan kedi mamalarını incelediğimizde pek çok çeşidi bulunmaktadır bunlardan bazıları ise şunlardır; proplan Sterillised Somonlu Yetişkin kedi maması, Kitten Tavuklu Yavru Kedi Mama, ProPlan Hindi Etli Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması, Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması, Kitten Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması’dır.

ProPlan yavru kedi maması kedinizin daha sağlıklı olmasını ve bağışıklığını güçlendirmektedir. ProPlan hem kuru hem de yaş mama olarak kedi ve köpeklerinizin ihtiyaçlarını karşılayarak onların sağlığını korumaktadır. ProPlan hipoalerjik özelliği ve gastrointestinal sistem hastalıklarına karşı kedi ve köpeklerinizi korur ve onların daha uzun yaşamalarına ortam hazırlar. ProPlan bir dünya markası olarak kedi ve köpek sahiplerinin en çok tercih ettiği mama çeşididir. Pek çok çeşidi ile kedinizin ve köpeğinizin sevebileceği bu mamalara Kurye Mama sitesinden ürünleri satın alabilir ve kedi ve köpeğinizin yaşam standardını arttırabilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver