PUBG 8.1 güncellemesinin detayları açıklandı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Battle Royale denilince akla ilk gelen isim olan PUBG, güncellemeler ile oyuncuları oyunda tutmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 7.3 güncellemesini indirime sunan PUBG, şimdi de 8. sezon için PUBG 8.1 güncellemesini duyurdu.

Bu güncelleme ile birlikte Sanhok’a geri dönüyoruz. Şimdilik test sunucularında test edilen bu güncelleme 22 Temmuz 2020 tarihinde herkesin beğenisine sunulacak. Peki, bu güncelleme bizlere neler sunacak? Dilerseniz güncelleme ile gelecek belli başlı yeniliklere geçelim.

Sanhok’a Dönüş

PUBG 8.1 güncellemesinin sunduğu en büyük yenilik Sanhok; baştan aşağı daha iyi görünmek, daha iyi performans göstermesi için ve daha dengeli bir oynanış sunması için baştan aşağı yenileniyor.
Sanhok Sezon 8: Temel Alan Değişiklikleri

Bootcamp

Bootcamp tamamen yenilendi. Bölgedeki hissiyatı ve rekabetçi çatışmayı geliştirirken, buranın sıcak iniş yeri olarak kalmasını istedik. Uzun menzilli çatışmalar için bol miktarda görüş alan olduğu gibi, oyuncuların rakiplerine doğru ilerlemesi için çok fazla siper de var. Agresif yakın mesafeli çatışmalar için de yeraltı alanları eklendi. Genel olarak, değişikliklerin, oyuncuların sıcak iniş noktasından beklentisini, riskli oynayış tarzı ile karşıladığını ve herkese, farklı durumlara en iyi şekilde adapte olmak adına daha fazla seçenek sunduğunu düşünüyoruz.

Quarry

Quarry’nin eski versiyonu seviliyordu ancak çok dengesiz bir deneyimdi. Buradaki bu eşsiz konumu, kendilerini burada bulanlar için eğlenceli ve adil bir hale getirmek için çok çalıştık. Taş bloklar artık yüksek zemine sahip rakiplere karşı daha iyi koruma sağlaması için daha büyük ve oyunculara etraftan dolaşmak zorunda kalmadan daha fazla geçiş seçeneği sunmak için bazı tehlikeli halat köprüler ekledik. Sonuç olarak, Quarry artık uzun mesafeli çatışmalar ve geleneksel olmayan mücadeleler isteyen oyuncular için anlamlı bir nokta olacaktır.

Yeni Özellik: Ganimet Kamyonu

Ganimet Kamyonu, oyunculara riskli de olsa ek bir teçhizat toplama imkanı veren yepyeni bir özelliktir. Kamyonlar adanın etrafındaki birkaç garajdan birinde belirir, yol boyunca ilerler ve oyuncuların saldırmaları için imkan tanır. Bu kamyonlar hasar gördükçe, bazı ganimetleri düşürürler ve yollarına devam ederler. Kamyonu yok edecek kadar ısrarcı oyuncular, eklentileri eklenmiş özel kozmetikli silahlar dahil olmak üzere, siz ve takımınız için daha büyük bir silah ve teçhizat hazinesi ile ödüllendirilecektir. Bu hareket eden devlere saldırırken dikkatli olun, çok fazla hasar alabilirler ve onlara saldırmak kesinlikle dikkat çekecektir.

Bu Yazıya Tepki Ver