Qr Menü

plusqrmenu (7)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Qr menü son zamanları oldukça yaygın tercih edilen bir yöntem olarak kullanılıyor. Bunun nedeni hem daha hızlı sipariş verme, hem de daha rahat sipariş veriliyor olmasıdır. Qr menü, cafe ve restoranlarda oldukça yaygın olarak kullanılıyor. Qr menü dijital bir ortam üzerinden kullanılıyor.  Özellikle pratik bir sipariş listesine sahip olduğundan dolayı tercih ediliyor. Pratik bir online temassız menü olarak isimlendirilebilir. En önemlisi tamamen hijyenik ve hızlı bir sisteme sahiptir.

Qr Menü Neden Tercih Edilir?

Qr menü, bir restoran ya da cafedeki gıdaların ve içeceklerin menü halinde dijital bir ortamda müşteriye sunulmasıdır. Müşterilere özel bir dijital platform üzerinden dokunmatik bir ekran verilir. Bu ekran üzerinden siparişler verilir. Hijyen açısından hem daha sağlıklı hem de daha pratik bir sipariş alınmış olur. Bu dijital ortama Qr menü oluşturucu sayesinde, daha pratik şekilde yükleme yapılarak sipariş hızlı şekilde alınır. Alınan sipariş ana ekrana düşer. Daha sonra dakikasında sipariş hazırlanır. qr menü oluşturucu sayesinde siparişlerde herhangi bir aksama söz konusu değildir.

Qr Menü Nerelerde Kulanılır?

Gelişen teknoloji dijital ortamda yeni bir çağ oluşmasına neden oldu. Bunlardan bir tanesi de qr kod’dur. Qr kod restoran, cafe, kahve dünyası gibi yerlerde oldukça yaygın kullanılan bir yöntemdir. Kullandığımız cep telefona qr uygulama özelliği sayesinde kare kod menü seçeneğini görmek mümkündür. Qr menü dijital ortam için hazırlanan bir dijital sistemi menüsüdür. Plusqrmenu qr menü hazırlanmasında yardımcı olur.

Bu Yazıya Tepki Ver