Rattan Mobilya’da Minder ve Minder Kılıfları Nasıl Olmalı?

Rattan Bursa bahçe mobilyaları için açık renk kumaş tercih edilmelidir. Koyu renk kumaşlar genellikle güneş ışığını daha fazla çeker.

raingarden (7)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rattan Bursa bahçe mobilyaları için açık renk kumaş tercih edilmelidir. Koyu renk kumaşlar genellikle güneş ışığını daha fazla çeker. Bu nedenle rengin daha kolay açılmasına neden olur. Minder kılıflarının fermuarlı olması daha çok avantaj sağlar. Kirlendiğinde kolay bir şekilde çıkarılıp makinede yıkanabilme özelliği bulunur.

Minder kumaşları için temizlenebilmesi kolay olan ve leke tutmayan polyester yapıya sahip kumaşların kullanılması gerekir. Bu durum sonucunda kolay bir şekilde bezle silinebilir ya da makinede pratik bir şekilde yıkayabilirsiniz. Teflon kumaş kullanılması sonucu kumaşlar suyu tutmaz ve kumaşı daha uzun ömürlü bir hale getirir. Böyle bir bahçe mobilyası için Rain Garden sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Rattan Mobilya Temizliği Nasıl Yapılmalıdır?

Rattan mobilya temizliği için sabun ve su kullanmanız önemli bir durumdur. Çünkü Bursa bahçe mobilyası olan rattan mobilyaların sadece su ve sabun ile temizlenmesi gerekir. Bu mobilyalar için kimyasal kullanılmamalıdır. Aksi halde mobilya çok çabuk zarar görür ve aşınır. Mobilyayı sünger ve diş fırçası ile temizleyebilirsiniz. İlk etapta ürün yüzeyini sünger ile silebilirsiniz.

Temizlikte Neler Kullanılmalıdır?

Temizlemesi zor olan ve süngerin ulaşamadığı yerleri diş fırçası ile temizleyebilirsiniz. Bahçe mobilyası Bursa ürünün yüzey kısmının çizecek ya da yıpratacak sert cisimler ile temizlenmesi iyi olmaz. Bu yüzden böyle ürünlerden kaçının. Bahçe mobilyası temizlendikten sonra tamamen kuruduğundan emin olun. Rattan mobilyası silindikten sonra iyice durulanmalıdır. Bu yüzden Rain Garden sitesinden hizmet alabilirisiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver