Recep Ebcim Sosyal Medya Hesapları Renkli Paylaşımlara Ev sahipliği Yapıyor

Recep Ebcim (5)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya platformlarında farklı birçok amaca hitap eden çok değişik fotoğraflar ve keyifli videolar bulabilirsiniz. Eğer sizler de Recep Ebcim gibi gezmeyi Seven ve gezdiği her yerde en ince detayına kadar tüm ayrıntıları araştırmayı tercih eden meraklı bir kişiliğe sahipseniz Onun bu alanda hazırlamış olduğu video ve fotoğrafları mutlaka görmelisiniz.

Recep Ebcim sosyal medya platformlarında ilgi gören genç gezginlerden birisi. Dünyanın her bir bölgesine geziler düzenleyen ve bu gezilerde o yörelerin ve o bölgelerin en önemli detaylarını derleyerek sizlerle paylaşan Recep Ebcim tüm paylaşımlarını kendisine ait olan sosyal medya hesapları üzerinden takipçilerine sunuyor. Kendi adına kullanmakta olduğu YouTube kanalı onun tüm dünyada gerçekleştirmiş olduğu renkli ve keyifli gezilerin videoları ile dolu. Farklı ulaşım araçları kullanarak, hatta kimi zaman yürüyerek oldukça keyifli süreçleri yaşayan ve bu süreçlerde çok önemli bilgiler edilen genç gezgin tüm bu aşamaları videoları ile YouTube kanalı üzerinden paylaşıyor.

Recep Ebcim aynı zamanda yine kendi adına kullanmakta olduğu bir Instagram hesabı üzerinden tüm gezilerinde yakalamış olduğu en özel kareleri takipçileriyle paylaşıyor. Oldukça yoğun bir takipçi kitlesine sahip olan Recep Ebcim sosyal medya hesapları aracılığı ile gezerek elde ettiği tüm araştırmaları ve sorarak öğrendiği Tüm özel bilgileri kendisi gibi gezmeyi seven insanlar ile paylaşmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyor.

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCQTB-rMXzJupOKbPeNq2tkA

Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/recepebcim/

 

Bu Yazıya Tepki Ver