Replika Saat Nedir?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Replika saat modelleri çok lüks saat markalarının ürünlerinin kopyalanarak görsel olarak o modellerin aynısının üretildiği saatler demektir. Replika saat üretimlerinde kullanılan malzemeler Çin menşeilidir ve bu nedenle orijinal ürün parçaları ile hiçbir şekilde kıyaslanmamaktadır. Replik modellerde uygulanan tek şart işlevsellik değil görünümdür. Orijinal saatler, özellikle rolex saat modelleri replika olarak hazırlandığında sadece uzaktan bakıldığında orijinali ile aynı görünüme sahiptir. Yan yana geldiğinde ve detaylı olarak incelendiğinde replika modeller hemen kendini belli etmektedir. Çünkü kullanılan malzeme kaliteleri daha düşüktür ve genellikle saatlere ait bazı fonksiyonlar sadece görünümü tamamlamak için oraya yerleştirilmişidir, aktif olarak çalışmamaktadır.

Replike ve Eta Saat Farkı

Eta saat en kaliteli replika çalışımalardır. Eta saat üretimlerinde orijinal saat ile birebir aynı malzemeler kullanılmaktadır. Orijinal saatler kadrajından kordonuna kadar her bir detayda birebir kopyalanmaktadır. Eta saatler ile orijinal saatler arasındaki tek fark aradaki fiyat uçurumlarıdır. Çünkü eta saat modelleri satılırken marka değeri konulmamaktadır ve bu nedenle orijinal saat fiyatlarından çok daha ucuza satılmaktadır. Orijinal bir model ile eta model yan yana koyulduğunda aradaki fark bu işi çok iyi bilen insanlar tarafından bile bazen anlaşılamamaktadır.

http://www.vvluxury.com/ firması olarak bizler sizlere birçok farklı lüks marka ve modelde Eta saat satışı yapmaktayız. Online olarak alışveriş imkânı sunulan sitemize giriş yapabilir ve en kaliteli saatlerden birisine sahip olabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver