Rıdvan Yılmaz Değerine Değer Kattı

Screenshot_37
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Futbol camiasının parlayan isimlerinden biri olan Rıdvan Yılmaz oldukça tanınan ve sevilen başarılı futbolculardan birisi. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş takımından Rangers takımına 4 milyon euro ile transferi gerçekleşen milli futbolcu olan Rıdvan Yılmaz bazı yaşadığı olumsuz olaylara karşın değerini yine de arttırmayı başardı. Rıdvan Yılmaz değerine değer kattı. Maçlarda yaşadığı bazı sakatlıklara rağmen yine de değerini oldukça arttırabilmiştir. Rıdvan Yılmaz böylelikle değerini tam olarak %300 artırdı.

Süper Lig takımlarından biri olan Beşiktaş’ta oldukça başarılı futbolcular arasında yer alan ve hiç şüphesiz iyi bir performans gösteren genç ve başarılı bir futbolcu olan Rıdvan Yılmaz’ın Süper Ligin sezon başında Beşiktaş’tan İskoç takımı olan Rangers takımına transferi gerçekleşti. Bu transferden sonra yaşadığı sakatlıklar bile değerini düşürmedi ve aksine arttırdı. Yani özetle Rıdvan Yılmaz’ın başarılı futbol kariyerine yaşadığı sakatlıklar bile gölge düşürmeyi başaramadı.

Rıdvan Yılmaz Beşiktaş’tan Rangers’a Transfer Oldu

Sol bek olan Rıdvan Yılmaz geçtiğimiz yılın temmuz ayında Beşiktaş takımından Rangers takımına transfer olmuştur. Rıdvan Yılmaz Beşiktaş’tan Rangers’a transfer oldu. Rangers takımının Rıdvan Yılmaz ile sözleşmesini imzalarken Rıdvan Yılmaz’ın transferinin değeri ortalama 1.8 milyon euro olması tahmin ediliyordu. Ancak başarılı olan 21 yaşındaki oyuncunun birçok maç kaçırmış olmasına rağmen maçlarda gösterdiği başarılı ve yetenekli potansiyeli ile bonservisi yani beklenen transfer değeri joybet  daha şimdiden 7.3 milyon euro gibi yüksek bir meblağa ulaştı.

1.8 milyondan 7.3 milyon euro olan bonservisi %300’e tekabül eden mükemmel bir artış yaşaması Rıdvan Yılmaz’ın geleceğinin ne kadar parlak olacağını bir kez daha kanıtladı. Milli futbolculardan biri olan Rıdvan Yılmaz tam 6 defa A Milli Futbol Takımında da oynamıştır.

Rıdvan Yılmaz Kimdir?

Oldukça başarılı olan Rıdvan Yılmaz’ın hayatı da merak edilen konulardan biri olmuştur. Rıdvan Yılmaz kimdir? 21 Mayıs 2001 doğumlu olan Rıdvan Yılmaz İstanbul’da doğmuştur. Futbolda sol bek mevki oyuncusu olan Rıdvan Yılmaz Türk millî futbolcularından birisidir. İspanya takımlarından biri olan Rangers’da formasını giymektedir. Altyapı kariyerine bakıldığında ise Beşiktaş görülecektir. 2019 ile 2022 yılları arasında oynadığı Beşiktaş’ta 52 maçta 4 gol atmıştır ve 3 tane asist yapmıştır. Boyu 1.76 m olan genç futbolcunun kilosu ise 64’tür. Beşiktaş takımında sezonun en başarılı oyuncularından biri olan Rıdvan Yılmaz geçtiğimiz sene İskoçya ekibi olan Rangers takımına transfer olmuştur. Geride kalan sezonda 19 maça yaşadığı sakatlıklar sebebiyle katılamamıştır. Beşiktaş’ta oynadığı sene toplam 27 karşılaşmaya çıkmıştır.

Rıdvan Yılmazın alt yapısında oynadığı Beşiktaş şu an Süper Lig’de 4. sırada yer almaktadır. Siyah beyazlı takım 4 büyük takımdan biri olup oldukça taraftarı olan bir Türk takımıdır. Rıdvan Yılmaz’ın oynadığı maçlara bakıldığında oldukça başarılı bir oyunculuk sergilediği görülür. Maçlarda yaşadığı bazı sakatlıklara rağmen yine de değeri düşmemiş sanılanın aksine büyük bir artış göstermiştir. Beşiktaş takımının alt yapısında yetişen Rıdvan Yılmaz şimdilerde İskoçya’nın temsilcisi konumunda olan Rangers takımında oynamaktadır. Bonservis miktarı ise 1.8 milyon eurodan 7.3 milyon euroya büyük bir artış göstermesi genç futbolcunun ne kadar başarılı olduğunun bir kanıtıdır. 21 yaşında olan genç oyuncu maçlarda bazı sakatlıklar yaşamıştır. Ama yine de değeri düşmemiş hatta artmıştır. Alanında başarılı bir şekilde emin adımlarla ilerleyen genç futbolcu Rıdvan Yılmaz gelecekte de parlayan isimlerinden biri olmaya devam edecektir. Başarılarıyla adından çokça bahsettiren oyuncu gelecekte de bahsettirmeye devam edecektir.

Bu Yazıya Tepki Ver