Riot Points Alanlar Avantajlı Hale Gelebilir

5
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Riot Games tarafından tüm detaylar düşünülerek yaratılan League of Legends ülkemizde sevilerek oynanıyor. Özellikle 18-25 yaşları arasındaki gençler, League of Legends’i bir numaralı online oyun olarak görüyor.

Riot Points Kimler Tarafından Kullanılabilir?

 Riot points kullanmanın bir sınırlaması yoktur. League of Legends oynayan herkes gece gündüz fark etmeksizin RP kullanabiliyor. RP’nin kullanımının kısıtlanmaması oyuncular tarafından önemli bir avantaj olarak görülür. Bu sayede oyun severler hiçbir kısıtlama olmadan RP satın alabilir.

RP kullanmak isteyen oyun severler lol rp aramasıyla istediği miktardaki pine zorlanmadan ulaşabiliyor.

Riot Points Nasıl Satılır?

Oyun içerisindeki deneyimi artıran Riot pointsi satın almak için ekstra özveri harcamaya gerek yoktur. RP satın almak için alanında uzman olan ve RP satışını gerçekleştiren sitelerle iletişime geçilmelidir. Bu sitelerle iletişime geçilmesinin ardından üyelik oluşturup sepeti doldurmak yeterlidir.

Sepeti doldurduktan sonra ödeme aşamasına geçilir. Ödeme aşamasında dikkatli olunmalı ve güvenli ödeme yöntemleri tercih edilmelidir.

Riot Points Satın Alırken Ödeme Yöntemleri Nelerdir?

Riot Games’in oyun deneyimini artırmak için çıkardığı RP’ler farklı şekillerde satın alınabilir. RP satın almak isteyen kişilerin kredi kartının online alışverişe açık olması gerekir. Online alışverişe açık olmayan kartlar ile alışveriş yapılamaz.

RP satın alacak olanlar kredi kartı ile işlem yapabiliyor. Kredi kartı olmayan kişiler ise rahatlıkla banka kartı kullanabilir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver