Rizespor’un silahlı saldırısına uğradığını açıkladı!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

SON DAKİKA SPOR HABERLERİ… Çin Süper Ligi’nden Çaykur Rizespor, Esenler Erokspor’da kiralık olarak forma giyen Aziz Aksoy ve ailesinin silahlı kuvvetlerin saldırısına uğradığını ve iyileştiğine dair bilgi verdiğini duyurdu.

Çaykur Rizespor, Esenler Erokspor’da kiralık olarak görev yapan futbolcu Aziz Aksoy ve ailesinin silahlı kuvvetlerin saldırısına uğradığını duyurdu. Mavi-yeşil ekipten konuyla ilgili yapılan açıklamada, Aksoy ve ailesine bir an önce iyileşecekleri mesajı verildi. Rizespor’un resmi sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajda hadicasino şu ifadelere yer verildi:

Aziz Aksoy ve ailesi silahlı kuvvetlerin saldırısına uğradı ve Essen-le-Eroquex’te kiralık olarak kaldılar. Saldırıda Aziz Aksoy’un annesi, babası ve erkek kardeşi yaralandı, Aziz Aksoy saldırıdan sağ kurtuldu. Yukarıda belirtilen saldırıyı şiddetle kınıyor, yaralılara acil şifalar diliyor, Aksoy ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Rizer’ın Punk’ı

Gedsen-Fernandez’in ardından Atmakaral, Başakşehir’den de defans oyuncusu Punk’ı kadrosuna kattı.

Düşmemek için mücadele eden Rize Spor, transferine devam etti. Eagles; Portekizli yıldız Gedson Fernandez’in ardından savunmayı da hızlandırdı.

 

Bu Yazıya Tepki Ver