Saç Ekimi Nedir?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saç kaybı, erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da mutsuzluk yaratan ve depresyona bile neden olabilen bir sağlık sorunudur. Bireylerde oluşan özgüven eksikliğinin de en önemli nedenlerinden biri olarak gösterilmektedir. Saç dökülmesinin başladığı ilk dönemlerde nedeni araştırılmaz ve üstüne düşülmezse ciddi sorunlar yaratabilecek saç kayıplarıyla sonuçlanabilmektedir. Kişilerin saç kayıplarını giderebilmek için uzun yıllardır saç ekimi uygulamakta ve milyonlarca insanın tedavisi gerçekleştirilmektedir. Saç ekim uygulaması, dünya genelinde yaklaşık 20 yılı aşkın süredir saç dökülmesi gerçekleşen bölgelere yeniden saç kazandırmak için uygulanan cerrahi bir yöntemdir. Genel olarak tüm operasyonlar başaralı geçmekte ve hastalar çoğunlukla mutlu bir şekilde hastaneden ayrılmaktadır. Sizde saç dökülmelerinden kurtulmak ve başarılı bir operasyon istiyorsanız Hermest firmasını tercih edebilirsiniz.

Firmamıza ulaşabilmek için web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Aynı zamanda verilen tüm hizmet detaylarını web sayfamızdan detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

 

Saç Ekimi Neden Gereklidir?

Saç ekimi gerektirecek düzeyde gerçekleşen saç dökülmelerinin en büyük nedenleri arasında genetik nedenler ve erkekler bulunan testosteron hormonunun fazlalığı söylenebilmektedir. Bu sonuçlardan kaynaklanan saç dökülmelerine erkek tipi saç dökülmesi adı verilir ve tıp dilinde ‘’Androgenetik Alopesi’’ olarak adlandırılmaktadır. Kadınlarda saç dökülmesinin nedenleri arasında ise D vitamini eksikliği her zaman başı çekmektedir. Fazla vitamin eksikliği bulunan kadınlarda saç ekimi uygulamasına gidilmesi günümüzde bir zorunluluk haline gelmiştir. Bu yüzden özellikle kadın hastalar için traşsız saç ekimi uygulanmaktadır. Dünya genelinde kadınlara uygulanan bu operasyon %90 oranında başarılı seyretmekte ve hastalar bu durumdan memnun olmaktadır. Son olarak sizde saç kaybı yaşıyor ve bu yüzden özgüven eksikliği çekiyorsanız uzun saç ekimi de dâhil olmak üzere her türlü operasyonu talep edebilmek için hermest.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver