Sahne tozunu seven yıldız

Bilindiği gibi artık televizyon sektöründe oyunculuk eğitimi almayan ve özellikle de tiyatro konusunda son derece eksik olan bireyler dahi büyük projelerde rol olabilmektedir.

Sedat Oğuz (8)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilindiği gibi artık televizyon sektöründe oyunculuk eğitimi almayan ve özellikle de tiyatro konusunda son derece eksik olan bireyler dahi büyük projelerde rol olabilmektedir. Ne yazık ki bu da oyunculuk sektöründe başarının ve profesyonelliğin skalasını düşürmektedir. Geçmişten bu yana drama alanında ve tiyatro alanında yapılan çalışmalar ve bu işin duayenleri iyi bir oyuncu olmak için öncelikle tiyatro sahnesinin tozunu yutmak gerektiğini ifade etmişlerdir. Fakat günümüzde mankenler fotomodeller hatta şarkıcılar bile oyunculuğa soyunarak bu anlamda mesleki eğitimleri olmadan kamera karşısına geçebilmişlerdir. Bugün öyle bakıldığında ülkemizde tiyatro eğitimini almış ve profesyonel oyunculuk yapan bireylerin sayısı oldukça azdır. Profesyonel oyunculuk yaparak ülkemizin sinema ve tiyatro sektörünü daha yükseklere çıkarmayı hedefleyen oyuncu Sedat Oğuz bu anlamda komedi başta olmak üzere birçok projede başarılı çalışmalar yürütmüştür.

Sedat Oğuz eğitimli ve profesyonel bir oyuncudur

Yapmış olduğu çalışmalar ile hafızalara kazınan Sedat Oğuz bu anlamda üniversiteyi oyuncu ve sahne sanatları alanında bitirmiş, oyunculuk alanında eğitimlerine devam ederek sürekli olarak kendini geliştirmiştir. Oyunculuğun uzun soluklu bir iş ve Kutsal bir meslek olduğuna inanan Sedat Oğuz, bu anlamda alması gereken tüm eğitimleri alarak donanımlı bir şekilde Türk seyircisinin karşısına çıkmıştır. Oyuncu sadece Türkiye’de değil dünyada yapılan tiyatro ve sinema sektöründeki yenilikleri de yakından takip ederek çalışmalarını sürdürmektedir.

Sedat Oğuz sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/sedattogz/

https://www.instagram.com/sedattogz/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006892691058

Bu Yazıya Tepki Ver