SAHNENİN DEVLERİNDEN ULAŞ SEZGİN’E TAM DESTEK

WhatsApp Image 2024-04-02 at 15.53.11
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Bayburtlu usta müzisyen Erol Sezgin’in 1978 İzmir doğumlu olan oğlu ULAŞ SEZGİN, çocukluğundan bu yana ailesinde ve yakın çevresinde profesyonel müzisyenlerin yer aldığı müzik yolcuğunda kendini bulmuştur.

 

Ulaş Sezgin müzik hayatında; Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu, Mustafa Keser gibi isimler ile çalışma ve aynı sahneyi paylaşmış olup, Türkiye’nin önde gelen mekanlarında ender ses ve sahne performansı ile birlikte dikkatleri üzerine oldukça çekmiştir.

 

İzmir Çeşmede yakın dostu ve aynı zamanda sahne şefliğini yürüten Ferhat Çalıdağ ile birlikte işletmesini yaptıkları mekânda Cengiz Kurtoğlu’nun sahneye davet etmesi üzerine Sezginin amcası olan Ertan EREN’in “Sevmek kim sen kimsin” parçasını Cengiz Kurtoğlu ile birlikte okuyarak viral olmuştur.

 

Büyük üstadların tam destegini alan Ulaş Sezgin in Menajer’i ve Basın Danışmanlığını yapan Ahmet Karasekreter ise Ulaş Bey için; yeni klibinin yolda olduğunu Ramazan ayının hemen akabinde mevcut olan İzmir ve İstanbul Bayram sahneleri ve konserlerinin arkasından söz ve müziği çok ses getiren ünlü sanatçıya ait olan besteyi okumak için stüdyoyaya gireceğini duyurdu.

 

Haber Kaynak: Ahmet Karasekreter

Bu Yazıya Tepki Ver