Sakura Ahşap Ev ve Evcil Hayvanlarımız Kulübeler

Sakura ahşap uzun zamandır ahşap evlerin yapımında gönül vermiş bir firmadır.

sakuraahsap (11)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakura ahşap uzun zamandır ahşap evlerin yapımında gönül vermiş bir firmadır. Hem geleceği hem de gelenekselliği bir araya getirerek birbirinden farklı tasarımları müşterilerine sunuyor. Aynı zamanda firmamız tarafından onaylı sertifikalarımızla da hizmet ağımızı genişletiyoruz. Ürünlerimiz 2 yıl garantilidir. Montaj ise şirketimiz tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır. Aynı zamanda İstanbul içine ücretsiz nakliye de gerçekleştirmekteyiz.

Sakura Ahşap birçok kategoride hizmet sağlamaktadır. Özellikle oyun evleri çocuklarımızın göz bebeği olmuştur. Birbirinden farklı ve rengarenk oyun evleri ile Sakura Ahşap olarak müşterilerimize hizmet kalitesi sağlamaktayız. Ölçülerimizi bahçenize uygun bir şekilde ayarlayabilir ve istekleriniz üzerine farklı değişiklikler gerçekleştirebiliriz. Böylece karşılıklı memnuniyet sağlamış olacağız.

Ahşap Ev Özellikleri

Ahşap evler uzun yıllardır hayatımızdadır. Özellikle ekosisteme karşı fayda sağlayan ahşap evler müşteriler tarafından tercih edilmektedir. Sakura ahşap evleri yerleşim alanları, planlamaları ve zamana karşı değişiklikler göstermektedir. Zamana uyum sağlayan ahşap evlerimiz dönemimize uygun olarak modernize edilmiştir. Ahşap oyun evleri ile hem gelenekselliği birleştirdik hem de çocuklarımıza mükemmel bir keyif yaşatacak oyun evleri dizayn ettik.

Sakura Ahşap olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız, müşterilerimizi fizyolojik ve psikolojik açıdan oldukça rahatlatır. Sizleri adeta doğanın derinlerinde hissettirmeyi amaçlayan ahşap evler aynı zamanda da uzun yıllar boyunca dayanıklılık gösterir. Özellikle çocuklarımızın oyun alanlarında bu malzemede oyun evleri tasarlamak bizim için oldukça önemlidir. Astım, bronşit, böbrek rahatsızlıkları gibi sağlık problemleri ahşap evlerimiz içinde zamanla daha azalmaktadır. Ayrıca bu evler dünya üzerinde en sağlam yapılar olarak kabul edilmektedir. Ahşap evler kolay kolay çökme yapmaz ve şiddetli sarsıntılara karşı da ölüm riski en düşük olan evlerdir.

Evcil Hayvanlarımız İçin Kulübeler

Hayvanlarımız bizim için oldukça önem taşımaktadır. Onlarda artık ailemizin parçası olmuştur. Bu nedenle bahçeli evlere ahşap köpek kulubesi seçeneklerimiz ile hayvan dostlarımızı da düşünmeden geçmiyor. Tasarımlarımızı büyük ve küçük köpek ırklarına göre ayarlamaktayız. Böylece evcil hayvanlarınızın kulübeler içerisinde rahatlıkla hareket etmesine yardımcı oluruz. Aynı zamanda plastik materyallerin yanı sıra ahşap kulübeler hayvanlarımız için sağlık açısından daha iyidir. Sakura Ahşap olarak köpeklerimizin üşümemesi ve onların sağlığı için kulübelerimizi yerden en az 5-10 cm daha yukarda yapıyoruz. Böylece köpekleriniz üşümez ve hasta olmazlar.

Köpek kulübelerini satın alırken müşterilerimiz malzemeye oldukça dikkat ederler. Çünkü küçük sevimli dostlarımız evde olduğu gibi kulübelerin içlerinde de hep kemirecek bir şeyler bulabiliyorlar. Bu nedenle kulübelerimizi dayanıklı malzemelerden imar ediyoruz. Böylece hayvan dostlarımız kulübelerini kemirse de parçalanma riski oluşmayacaktır. Ayrıca kullandığımız malzemelerde onlara sağlık sorunları yaşatmayacak malzemelerdir. Evcil hayvanlarımızın rahatı ve onların daha sağlıklı yaşaması için köpek kulübelerimizin kapılarını sizlerin isteği doğrultusunda tasarlıyoruz. Özellikle kapıların sağ ve sol taraflarda tercih edilmesini öneriyoruz. Böylece rüzgar hiçbir şekilde dostlarımızı rahatsız etmeyecektir.

Bu Yazıya Tepki Ver