Şampiyonlar Ligi finaline hazırız

Şampiyonlar Ligi finaline hazırız
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul’da düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi finaline hazır olduklarını söyledi. Bakan Kasapoğlu, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda incelemelerde bulunarak, önemli açıklamalar yaptı.

Finale her anlamda hazır olduklarını belirten Kasapoğlu, “Türkiye Futbol Federasyonumuz stadımızı, zemini, tribünleri, teknik altyapısı, ışıklandırması, localarıyla her açıdan yeniledi. Bu anlamda da dünyanın en önemli finallerinden bir tanesine ev sahibi olarak hazır duruma geldik. İnanıyorum ki, 29 Mayıs’ta keyifli, rekabet dolu bir maç gerçekleşecek. Kupamız dünyanın en güzel şehri İstanbul’da. İnşallah futbolu seyirciyle buluşturma noktasında da güzel bir final olmasını ümit ediyoruz” dedi.

Bakan Kasapoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde her alanda olduğu gibi spor altyapısında da ciddi bir devrim gerçekleştirildi. Statlarıyla, salonlarıyla, havuzlarıyla, kortlarıyla her branşa hitap edecek tesis altyapımız var. Bunlardan bir tanesi de statlarımız. UEFA verilerine göre en yeni statlara sahip olan ülkeyiz. Aynı zamanda en modern ve kaliteli statlara da sahibiz. Her geçen gün bu envanteri güçlendiriyoruz. Yenilenen Atatürk Olimpiyat Stadı’nda inanıyorum ki en güzel şekilde, sıcaklığımız, samimiyetimizle finale ev sahipliği yapacağız” diye konuştu.

Özel kareler
Atatürk Olimpiyat Stadı’nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 29 Mayıs’ta oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinin kupasıyla da hatıra fotoğrafı çektirdi. UEFA’nın İsviçre’deki merkezi Nyon’dan İstanbul’a getirilen kupayı yakından inceleyen Bakan Kasapoğlu, yetkililerden tek tek bilgi aldı.

Şampiyonlar Ligi’nde tarihe geçen hakem

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final Lizbon’da başlıyor

Bu Yazıya Tepki Ver