Samsun’da kahreden durum! İkizlerden biri ağır yaralanırken, diğerini ise direğe tırmanan kurye kurtardı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çiğdem Aygün adlı anne ikiz çocuklarının karınlarını doyurup onlar oynarken uykuya daldı. Bu sırada 1,5 yaşındaki ikizler Eymen ile Seymen adlı kardeşler oturma odasında oynarken çıktıkları kanepenin üzerinden pencereye yaklaştılar.

PENCEREDEN KAFA ÜSTÜ DÜŞTÜ

İkizlerden Eymen Aygün birinci katın penceresinden kafa üste yere düşerek ağır yaralandı. Çocuğunu düştüğünü fark eden komşular 112’yi arayarak yardım istedi.

KARDEŞİNİ MOTORSİKLETLİ KURYE KURTARDI

Bu sırada komşular ikizlerden Seymen Aygün’ün de aynı pencereden düşmek üzere olduğunu ayrım edince panik içinde destek istediler. Bu sırada bir tüpgaz servisinde çalışan motosikletli kurye Metin Duman (29) tüp siparişini teslim ettiği adresten dönerken olayı fark edince müdahale etti. İkizlerden diğerinin de pencereden düşmek üzere olduğunu gören Metin Duman, hiç hemencecik sokak aydınlatma direğine tırmanarak pencereye ulaşıp öteki çocuğu da düşmekten kurtardı.

ANNE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ağır yaralanan Eymen Aygün, 112 acele servis ekipleri göre ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kafasından kırıklar oyduğu ve yaşamsal tehlikesinin bulunduğu öğrenilen ufak Eymen, birincil müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Anne Çiğdem Aygün ise hastanede göz yaşına boğuldu.

Diğer ikizi düşmekten kurtaran kurye Metin Duman, kendisinin de 2 çocuğunun olduğunu, olayı görür görmez süratli bir şekilde direğe tırmanıp düşmek üzere olan çocuğu kurtardığını söyledi.

Çocuğun düşme ve motosikletli kuryenin direğe tırmanma hatıra ise emniyet kamerası göre anbean görüntülendi. Olayla ilgili soruşturma açıldı.

(İHA)

Bu Yazıya Tepki Ver