Samsung, Galaxy S21 üretimine başlamış

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı endüstri kaynaklarının bildirdiği gibi; Samsung, Galaxy S21’in küresel lansman etkinliğini gelecek yıl Ocak ayında düzenlemeye karar verdi. Normalda S serisi Şubat ayında tanıtılır. Görünüşe göre Mate 40 ve iPhone 12 ailesi Samsung’u sıkıştırmış gibi görünüyor.

Koreli bir akıllı telefon endüstrisi temsilcisi, “Samsung Electronics yakında Gumi, Kuzey Gyeongsang Eyaleti ve Vietnam’daki fabrikalarda bu model serisinin seri üretimine başlayacak.” ifadelerini kullandı.

Gelen bilgilere göre; Samsung Electronics’in Apple’ın en yeni iPhone 12 serisine, önceden Galaxy S21’i listeleyerek karşı koymayı planladığını ve Huawei’nin boş pazar payını ele geçirmeyi planlıyor.

Ek olarak, insanlar yeni koronavirüs salgınının gelecek yıla kadar devam etmesini bekledikleri için, Samsung Electronics, bu yaklaşık süre içinde yeni ürünlerin piyasaya sürülmesini esnek bir şekilde planlayabilir. Bu esneklikten dolayı bazı ülkelerde S21’in çıkışı biraz gecikebilir.

Serinin en güçlüsü Galaxy S21 Ultra olacak. Telefon 6.8 inçlik Dinamik AMOLED ekrana, 5000mAh bataryaya ve 40 megapiksel ön kameraya sahip olacak. Ana kamera ise 108 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak ve dört sensör ile desteklenecek. Galaxy S21 Ultra modelleri, One UI 3.0 kullanıcı arayüzüne sahip Android 11 işletim sistemini çalıştıracak.

Ekran yenileme hızının ise 120Hz olmasını bekliyoruz. Ayrıca, akıllı telefon Exynos 2100 veya SD875’ten besleneceğini düşünüyoruz

Bu Yazıya Tepki Ver