Samsung’dan Galaxy S20 FE hayranları için rengârenk Yalın konseri!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl art arda piyasaya sürdüğü amiral gemisi telefonları ile teknoloji tutkunlarını adeta mest eden Samsung, son olarak tanıtımını yaptığı Galaxy S20 FE modeli için müzik severleri heyecanlandıracak bir konser düzenliyor.

Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Yalın’ın 28 Ekim Çarşamba günü saat 20.30’da vereceği özel online konser, Yalın’ın resmi Instagram hesabından canlı olarak yayınlanacak. Uzun bir zaman sonra Samsung Galaxy S20 FE katkılarıyla sevenleri ile buluşacak Yalın’ın seslendireceği 6 şarkı Galaxy hayranlarının tercihleri ile belirleniyor. Samsung’un Instagram ve Twitter hesabından başlattığı oylamaya müzikseverler #SevdiğimNeVarsaOnda hashtag’i ile katılarak konserde yer alacak şarkıları belirleme fırsatını yakalıyor. Yalın, aralarında Zalim, Küçücüğüm, Meleklerin Sözü Var, Sesinde Aşk Var gibi en sevilen 12 şarkısı arasında yapılan oylama sonucunda seçilecek 6 şarkısını konserde akustik olarak seslendirecek.

Galaxy hayranları için Galaxy hayranları tarafından tasarlandı

Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy ve Cloud White gibi tıpkı bir gökkuşağı gibi rengarenk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulan Galaxy S20 FE, Galaxy hayranlarının Galaxy S serisinde sevdiği tüm özellikleri bir araya getiriyor. Galaxy S20 FE’nin profesyonel düzeydeki kamerası sayesinde, paylaşılmaya değer görüntüleri anında yakalamanız mümkün hale geliyor. Telefonun dörtlü gruplama teknolojisini ve çoklu çerçeve işleme özelliğini de içeren büyük boyutlu görsel sensörleri sayesinde, ortam ışığı yetersiz dahi olsa daha zengin ve canlı fotoğraflar yakalayabiliyorsunuz. Galaxy S20 FE’nin güçlü 30X Space Zoom özelliği ise mükemmel kareleri yakalamak için görüntüye yakınlaşmanıza olanak tanıyor.

“Sevdiğin her şey için istediğin her şey onda” sloganı ile geliştirilen Galaxy S20 FE, Süper Akıcı 120Hz yenileme hızına sahip 6,5 inç Sonsuz-O Super AMOLED ekranı sayesinde videoları izlemek, en sevdiğiniz YouTube kanalında gezinmek veya buradaki içerikleri seyretmek için mükemmel bir cihaz olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca 4.500 mAh pil, Süper Hızlı Şarj ve Kablosuz Güç Paylaşımı özellikleriyle donatılan telefon sevdiğiniz şeyleri endişe duymadan gerçekleştirmenizi sağlıyor. Tüm bunların yanı sıra teknoloji durmaksızın evrimleşirken Galaxy kullanıcıları Android İşletim Sistemi’nin (OS) gelecek üç ana sürümünden de faydalanabiliyor. Böylelikle Galaxy S20 FE’nin alacağı güncellemeler sayesinde en son güvenlik koruması ve Samsung’un sunacağı heyecan verici yeni özelliklere uzun süre erişmeye de devam edebiliyorsunuz.

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için http://news.samsung.com adresinden “Samsung Newsroom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Excel İletişim ve Algı Yönetimi

Baykan Çallı – baykan.calli@excel.com.tr – (0) 533 204 10 69

Bu Yazıya Tepki Ver