Şanlıurfaspor Taraftarı Baba-Oğul

image_65b77cc96e58e_ceZKLH
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halk arasında “cücelik” olarak bilinen akondroplazili olan Ahmet Kaysı, 30 yıl önce Şanlıurfaspor’a olan sevgisiyle başladığı tribün liderliğiyle ünleniyor.

Hayatının büyük bir kısmını Şanlıurfaspor tribünlerinde geçiren 43 yaşındaki Ahmet Kaysı, 30 yıl önce kentte deplasman maçına gelen yabancı futbolcuları yakından görmek için gittiği statta futbol atmosferinin büyüsüne kapıldı. Bu deneyimle birlikte takımın fanatik taraftarlarından biri haline gelen Ahmet, kısa süre içerisinde tribün liderliği yapmaya başladı.

“Amigo Ahmet” olarak tanınıyor

Ahmet Kaysı, maçlarda taraftar coşkusunu artıran ve zamanla “Amigo Ahmet” olarak nam salan bir figür haline geldi. Kendisi gibi akondroplazili olan 13 yaşındaki oğlu İmam Baki’ye de tribünleri sevdiren Ahmet, baba-oğul ikilisiyle Şanlıurfaspor’a büyük bir sevgi duyuyor.

İlgi odağı oluyor

Baba-oğul sempatiklikleriyle futbolseverlerin ilgisini çeken Ahmet ve İmam Baki, her maçta tribünleri coşturarak taraftarların sevgisini kazanıyorlar. Şanlıurfaspor aşkını kalpten hissettiklerini belirten Ahmet, “Beni Şanlıurfaspor’dan ancak ölüm ayırır” diyor. Deplasman maçlarını da kaçırmayan baba-oğul, bazen ailecek maçlara gittiklerini de sözlerine ekliyor.

Oğlu da babasının izinden gidiyor

13 yaşındaki İmam Baki, babasıyla 8 yıl önce tanıştığı Şanlıurfaspor taraftarlarıyla birlikte büyüdüğünü anlatıyor. Babasının etkisiyle futbol maçlarına giden İmam Baki, taraftarları coşturduklarını ifade ediyor. Babasının yaptığı hareketleri taklit ettiğini söyleyen İmam Baki, “Beni babam taraftarlarla büyüttü. Şanlıurfaspor sevgisini ve aşkını bana babam öğretti” diyor.

Bu Yazıya Tepki Ver