Santral Anons

KVKK Santral Anonsu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Santral anons gerçek ismiyle santral seslendirme denilir. Herhangi bir kurum ya da kuruluş, bankalar, ulaşılmak istenilen bir sitenin ulaşım sağlanmadan önce sizlerin beklerken dinlediği ses santral anonstur.  Siz bağlanmadan önce verilen anons ismine denilir.

Müşteri temsilcisine bağlanmanıza 2 dakika kaldı ya da müşteri temsilcisine bağlanmanıza 2 kişi kaldı şeklinde anonsların verildiği santral anons, diğer bir adıyla santral seslenme, istediğiniz yere ulaşana kadar devam eden seslendirmeye söylenir. Sanal Seslendirme sitesinde daha detaylı bilgi içerikleri vardır.

Santral Anons da Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Santral anons yapılırken kullanılan metin ve konuşma şekli santral anonsun kalitesini gösterir. Bağlanmak istediğiniz kurum ya da kuruluşun markanın sizlere verdiği kaliteyi gösterir. Kurumsal görünümü ve ciddi çalışma sistemini ortaya koyar.

Santral seslendirme yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise çağrıya geçmeden önce arayan kişi ile yapılacak konuşma metninin hazırlanması gerekir. Bu metinde müşteriyi selamlama, firma hakkında kısaca bilgi yer almalıdır. Anons için kullanılacak ses sahibinin Türkçe hâkimiyeti, tonlama müşteriyi etkiyecektir.  Firmadan gerekli yönlendirme yapıldığında firmaya duyulan ilgi ve talep de artacaktır.

Doğru yönlendirme yapmak da bir o kadar önemlidir. Yanlış yapılan yönlendirmeler firmaya veya kuruma olumsuz olarak döner. Zaman kaybı yaşayan telefon başında bekleyenler olumsuz şikâyetlerini bırakabilir. Robot sesi seçimi santraldeki ciddiyeti gösterir. Aynı ses tonu olması ve seslendirmeyi yapan kişinin değişmemesi kurumsal bir görünüm sağlar.

Santral Anons ‘un Faydaları Nelerdir?

Santral anons, yoğun telefon trafiğini düzene koyma açısından oldukça faydalıdır. Bütçe olarak uygun hızlı ve pratik bir çözüm yoludur. İş veriminin fazla olması açısından da faydaları vardır. Müşteri potansiyeline göre yabancı dillerde santral anonsları müşteri verimliliğini artırır. Bunun dışında müşteriler bekletirken santral fon müzikleri kullanmak da müşteri memnuniyetini artıracaktır. Verimin artması daha fazla müşteriye sahip olmak demektir. Bu gibi daha pek çok konuda bilgi almak için Sanal Seslendirme sitesinden bilgi alabilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver