Şarküteri Dolabı Kullanımı

Şarküteri dolabı günümüzde sıklıkla kullanılan ürünlerdir. Bu dolaplar özellikle kasap, market gibi alanlar için son derece önemlidir.

şarküteri dolabı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarküteri dolabı günümüzde sıklıkla kullanılan ürünlerdir. Bu dolaplar özellikle kasap, market gibi alanlar için son derece önemlidir. Şarküteri dolaplarının her tarafı cam ile çevrilidir. Bu nedenle bu ürünler cam kapaklı yatay dolap ismi ile de bilinirler. İçerisinde sucuk, et gibi yiyecekler dondurulmadan rahatlıkla saklanabilir. Bu açıdan bu ürünlerin kullanımı oldukça önemlidir.

Et ve et ürünleri gibi yiyeceklerin dondurulup tekrar çözüldükten sonra hızlı bir şekilde tüketilmesi gerekir. Çünkü bu besinler dondurulup çözüldüğünde hızlı bir şekilde bakteri üretmeye başlar. Bu nedenle satış noktalarında bu ürünlerin dondurulmadan muhafaza edilmesi oldukça önemlidir. Şarküteri dolabı sayesinde bu ürünler dondurulmadan muhafaza edilebilir. Envoytec sitesinde farklı modellere sahip şarküteri dolaplarını bulabilirsiniz.

Şarküteri Dolabı Özellikleri

Şarküteri dolabı et ve salamura ürünlerin dondurulmadan saklanmasına imkân tanır. Bunun yanında bu ürünler saklanırken tazelik özelliklerini de korur. Bu sayede bu dolap içerisinde bulunan yiyecekler hemen pişirilerek servis edilmeye hazırdır. Bu dolapların her yanı cam olduğu için vitrin olarak da kullanılması mümkündür. Bu sayede içerisindeki yiyecekler çok daha kolay bir şekilde teşhir edilebilir.

Şarküteri dolaplarının temiz tutulması ve ışıklandırmasının iyi olması da bir diğer önemli konudur. Işıklandırması iyi olmayan vitrinlerde müşteriler içerisindeki yiyecekleri rahat bir şekilde göremezler. Bu sebeple şarküteri dolaplarının üretimi aşamasında ışıklandırma detaylarına dikkat edilir. Envoytec sitesinde birbirinden kaliteli dolapları bulabilirsiniz.

Kaynak: https://envoytec.com/urun/adratos/

Bu Yazıya Tepki Ver