Sebamed Sabun Çeşitlerini Denediniz mi?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Sağlıklı ve canlı bir cilde sahip olmanın ilk kuralı cildi derinlemesine temizlemekten geçer.  Cilt, makyaj kalıntıları, kir, yağ ve çevresel faktörlerden dolayı hızlıca etkilenir ve gözenekler tıkanır hale gelir. Böylece ciltte siyah nokta, sivilce gibi cilt problemleri oluşur. Bu durumun önüne geçmek için cildi düzenli olarak temizlemek gerekir. Siz de cildinizi temizlemek ve arındırmak için Sebamed sabun çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

Dermokozmetik içeriğe sahip olan Sebamed markası cildi dış etkenlere karşı korumak için geliştirdiği özel formül ile cildin pH dengesini korur ve cildi nemlendirir. Her cilt tipi için özel olarak geliştirilen Sebamed sabun ürünleri, bitkisel içeriklerle hazırlanarak tüketicilerin beğenisine sunulmuştur. sebamed sabun kullananlar tarafından da sıklıkla tercih edilen markalar arasında yer alır. O halde gelin hem kendinize hem de bebeğinize uygulayabileceğiniz markanın en popüler sabun çeşitlerine göz atalım…

Sebamed Clear Face

Yağlı ve akneye eğilimli ciltler için geliştirilmiş arındırıcı etkili Sebamed Clear Face sabun, gözenekleri derinlemesine nazikçe temizler. Sivilce, siyah nokta ve cilt pürüzlerinin görünümünü azaltır. İçeriğinde bulunan aminoasitler ve vitaminler sayesinde cildin nemlenmesine yardımcı olurken cildin pH 5.5 değerini de korur.

Özellikle yağlı ciltlerin yaşadığı bir sorun olan sivilce ya da sivilce lekeleri doğru ürünü kullandığınız takdirde kolayca çözülebilen bir problemdir. Sebamed Clear Face, sivilceleri önleyen ve cildinizi nemlendiren ve koruyan bir yapıya sahiptir.

Sebamed Baby Cleasing Bar

Bebeklerin hassas cildi için özel olarak geliştirilmiş temizleyici kalıp sabundur. El, yüz ve vücut temizliği için kullanılır. Bebeğinizin hassas cildini kurutmadan temizler ve geliştirilmiş içeriği ile cildin nem seviyesi korur. Sebamed sabun bebek ürünü aynı zamanda cilde yumuşaklık da kazandırır.

Sizde hem kendiniz hem de bebeğiniz için özenle hazırlanan tüm Sebamed sabun ürün çeşitlerini dermokozmetika sitesinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

 

 

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver