Sefirin Kızı bu akşam ekranda

Sefirin Kızı bu akşam ekranda
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Star TV ’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sefirin Kızı ’ yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00 ’de ekranda.

Star TV ’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sefirin Kızı ’ yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00 ’de  ekranda. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün ’ün başrollerini paylaştığı, Star ’ın sevilen dizisi, ‘Sefirin Kızı ’ her pazartesi izleyici ile buluşuyor. Sefirin Kızı ’nın yapımına NGM ve O3 Medya birlikte imza atıyor.

Dizide; Engin Akyürek ‘Sancar Efe ’ karakterini canlandırırken, Tuba Büyüküstün ise ‘Mavi ’ karakterini canlandırıyor.

Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Ferit Aktuğ, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem ve Şafak Başkaya ’nın da oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri Ege ’de yapılıyor.

Yönetmenliğini  Emre Kabakuşak ’ın yaptığı dizinin senaryosunu ise Eylem Canpolat, Ozan Aksungur, Defne Gürsoy, Oğuz Ayaz, Gamze Arslan Çelik ve Ozanser Uğurlu kaleme alıyor.

SULAR DURULMUYOR

Sancar kolları arasında yitip gitmekte olan Kavruk ’u kurtarmak için kendini yakmayı göze alır. Kavruk ölümle yaşam arasında gidip gelirken, Sancar bir de Mavi ’nin başına gelenlerle sarsılır. Mavi ’nin Sancar ’ı kurtarmak için aldığı risk ise Sancar ’ın kalbini kırarak başka bir çatışmanın da fitilini ateşleyecektir.

Bu Yazıya Tepki Ver