Şekilli Yazılarla Kendi Tarzınızı Oluşturun

Değişen dünya sistemi ile artık dijital çağa geçiş yapmış bulunmaktayız.

sekillinickyazi (9)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Değişen dünya sistemi ile artık dijital çağa geçiş yapmış bulunmaktayız. Bu bağlı olarak da online platformlarda çeşitli sosyal medyalar ortaya çıkmıştır. Özellikle de Whatsapp, İnstagram ve Facebook gibi sosyal platformlar milyonlarca kişinin sıklıkla tercih ettiği online hesaplardır. Bu tarz yerlerde herkes kendi tarzını ve stilini göstermek için farklı alternatifler deneyimliyor. İçlerinde en çok dikkat çeken ve görüntü olarak da fazlasıyla estetik duran ise şekilli semboller ve yazılar oluyor.

Kendinize özel ve en iyi şekilde tarzınızı yansıtabileceğiniz şekilli yazı ve sembollere ulaşmak için tek yapmanız gereken sekillinickyazi.com adresini ziyaret etmektir. Bu sayede siz de kendi istediğiniz konseptte sembolleri ve yazı fonlatını tercih ederek dilediğiniz gibi yazılar yazabilirsiniz. Üstelik site içerisinde yapacağınız tüm şekilli yazı ve nickler de tamamen ücretsizdir. Böylece artık siz de şekilli yazılarla kendi tarzınızı herkese gösterebilirsiniz.

Şekilli Sembol Çeşitleri

Şekilli semboller site içerisinde en çok farklı kategoriye sahip alanlardan biridir. İstediğiniz sosyal platformda kullanmanıza yönelik olarak da onlarca seçeneğiniz bulunuyor. Aşağıda sitedeki bazı şekilli sembol çeşitlerini sizlere maddeler halinde sıraladık.

  • Dingbat sembolleri
  • Fonetik semboller
  • Genel semboller
  • Astroloji sembolleri

Belirttiklerimiz dışında daha pek çok farklı şekilli sembol vardır. Bunlar arasında görüntü olarak dikkat çeken Korece, Çince ve Japonca gibi yabancı dillere ait semboller de yer almaktadır.

Kaynak: https://sekillinickyazi.com/

Bu Yazıya Tepki Ver