Sektörel Gözetim Hizmetleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sektörel bazlı olarak faaliyet gösterdiğiniz alanda saha durumu, çalışma sistemleri ve kullandığınız teknolojinin kusursuz olarak gözlemlenmesi konusunda profesyonel olarak gözetim hizmeti veren Turc firması bu alanda en tecrübeli ve deneyimli gözetim firması olma unvanına sahiptir. Petrol ve doğalgaz, endüstriyel, enerji, inşaat, lojistik, maden sektörlerinde başarılı bir şekilde  denetim ve gözetim hizmetleri veren firma bu alanda çalışmış, yetki belgesine sahip uzmanlar ile çalışmaktadır. Kalite standartları gereği faaliyet gösterdiğiniz alanda uluslararası geçerliliği olan belgelere sahip olabilmek için belgelendirme yetkisine sahip olan firma sizlere sunduğu belgeler ile dış ticaret alanında avantajlı olmanızı da sağlamaktadır.

Deniz Taşımacılığı Hizmetleri

Lojistik konusunda olduğu gibi deniz taşımacılığı alanında da sizlere başarılı bir şekilde hizmet veren firma deniz survey, bunker survey, gemi survey hizmetleri ile deniz taşımacılığının standartlara ve kurallara uygun olarak yapıldığını kanıtlamaktadır. Bu sayede deniz taşımacılığı konusunda uluslararası standartlara göre taşımacılık yaptığınız belgeleyerek çalıştığınız yabancı firmalara güven vermiş, daha fazla çalışma imkânı yaratmış olacaksınız.

TURC Trust Works

Turc firması olarak bizler Ticaret Bakanlığı tarafından akredite edilmiş bir firmayız. Aynı zamanda A tipi statüsünde hizmet vermekteyiz. Yapmış olduğumuz her türlü analiz, test, ölçüm ve uygunluk değerlendirme ve belgelendirme çalışmalarında tarafsız ve bağımsız olarak hareket ederek işletmelere maksimum fayda sağlamaktayız. Bu nedenle sektörün en iyi hizmet anlayışına sahip olan firması olarak çok başarılı işlere imza atmaklayız.

Bu Yazıya Tepki Ver