Selen Erdem “Dişi Fatih Terim” Benzetmesi ve Topuklu Ayakkabı Tartışması

Screenshot_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Basketbol Süper Ligi’nin tek Türk kadın başantrenörü Selen Erdem, tarzı ve topuklu ayakkabı tercihiyle gündemde. “Dişi Fatih Terim” benzetmesi ve topuklu ayakkabı tartışmaları sürüyor.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol’u çalıştıran Selen Erdem, hem başarılı kariyeri hem de farklı tarzıyla dikkat çekiyor. Kendisine “Dişi Fatih Terim” benzetmesi yapılan Erdem, aynı zamanda topuklu ayakkabılarıyla sahada dikkat çekiyor.

Selen Erdem, topuklu ayakkabı giymeyi ve şık giyinmeyi tercih etmesiyle ilgili şunları söyledi: “Topuklu ayakkabıdan vazgeçemiyorum. Topuklu ayakkabıdan tutun da gömleğe, saate, takılara kadar çok uğurum var. Beni ilk defa görenler, ‘Dişi Fatih Terim’ benzetmesi yapıyor. Öyle diyorlar. Hoşuma da gidiyor. Biraz gergin ve asabi tavrım var herhalde. Tek Türk kadın başantrenör olarak birilerine örnek olduğumu bildiğim ve o kadar insan beni izlediği için giyimime özen gösteriyorum. Burada biraz erkeksi duruş var ama ben topuklu ayakkabı giyiyorum. Biraz daha ciddi bir kıyafetle, daha şık bir görüntü sağlamak istiyorum. Bir maç kaybedersem hemen o günkü kıyafetlerimi değiştiririm.”

Ancak Selen Erdem’in topuklu ayakkabı tercihi, bazı basketbolseverler arasında tartışma yarattı. Topuklu ayakkabının parkeye zarar verdiği ve yasak olduğu iddia edildi. Ancak bu iddialara karşı, ABD’li ünlü kadın başantrenör Kim Mulkey’in topuklu ayakkabıyla sahaya çıktığı onlarca fotoğraf paylaşılarak yanıt verildi.

Selen Erdem’in tarzı ve topuklu ayakkabı tercihi, spor dünyasında ilgi çekmeye devam ediyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver