Sergen Yalçın Sorulara Yanıt Verdi

Screenshot_5
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Galatasaray’da yeni başlayacak sezon için mevcut teknik direktör olan Domenec Torrent ile yollarına devam etmeyeceği yönünde bir düşünce var. Akıllara ‘Galatasarayın yeni teknik direktörü kim olacak?’ sorusu geliyor. Beşiktaş’ın hocası olan Sergen Yalçın gündeme geldi. Bu konuyla ilgili, adı Galatarasay ile anılan Sergen Yalçın yanıt verdi. Deneyimli teknik direktör böyle bir ihtimale sıcak baktığını belirtti. Mostbet giriş sayfasında Beşiktaş maçlarını izleme şansını elde edebilirsin.

 

Milliyet çalışanı olan Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın ile bu konuda konuştuklarını söyledi. Serdar Sarıdağ şu ifadeleri kullandı: ‘Böyle bir şey mümkün. Ben bunu Sergen hocaya da sordum. Galatasaray böyle bir teklifte bulunursa neden olmasın? “.  Beşiktaş ve diğer spor haberleri için Mostbet Twitter sayfasına bakabilirsin.

 

Sergen Yalçın Galatasaraya mı Gelecek?

 

Sezon sonu yaklaşırken teknik direktör seçimleri de gündeme gelmekte. Eski Beşiktaşlı oyuncu Sergen Yalçın da gündemde olan isimleren biri. Daha önce siyah beyazlı ekip ile Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupasını kazanmasını bilmişti. Bu başarılarından dolayı akıllara gelen ilk isim olması doğal.

 

Beşiktaş’ın teknik direktörlüğünü yaptığı sırada toplamda 82 maç yöneten Sergen Yalçın 46 maçı kazanmış ve 23 maçı kaybetmiştir. 13 tane de beraberliği bulunmakta. Başarılı teknik direktör için Milliyet’ten Serdar Sarıdağ şöyle söyledi: Sergen Yalçın dört büyüklerde oynamış başarılı biri. Galatasaray’dan doğru teklif giderse hoca bunu kabul edebilir. Böyle bir durum olursa şaşırmam. Sonuçta geçen sozun Beşiktaş ile iki kupa birden kazanmış bir isim’ dedi. Mostbet en iyi bahis sitelerinden birisi olarak, size tüm ülkelerin liglerini ve takımlarının maçlarını sunuyor.

Bu Yazıya Tepki Ver