SEZONUN SÜRPRİZİ ANHINGA BY OD, SIX SENSES KAPLANKAYA’DA, BİR AKDENİZ RÜYASINA DAVET EDİYOR

Deneyimli Şef ve Restoratör Osman Sezener’in gustosuyla,11 Mayıs’da Six Senses Kaplankaya bünyesinde açılacak olan Anhinga by OD zamansız bir gastronomi rüyasını güneş ve kumsalın buluştuğu benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. Anhinga by OD, Türkbükü’nden tekne seferleriyle yazın en taze ve rafine destinasyonu olacak.

1649924761_SIX_SENSES_KAPLANKAYA__ANHINGA_BY_OD.jpg_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Condé Nast Traveller ve World Luxury Hotel & Spa Awards tarafından; dünyanın ve Avrupa’nın en iyi otelleri arasında gösterilen  Six Senses Kaplankaya, misafirlerini bilinenin çok ötsinde deneyimleri paylaşmaya davet ediyor.  Yeni sezonda renkli ve dinamik bir tatil deneyimi için konuklarını her daim yeniliklerle karşılayan Six Senses Kaplankaya; sezonun sürprizi olarak deneyimli şef Osman Sezener ve OD ekibinin sinerjisiyle hayata geçirilen Anhinga by OD ile yaz enerjisini yükseltiyor.

 

Akdeniz kültürü ve yaşam tarzından yola çıkan Anhinga by OD, alışılmışın çok ötesinde unutulmaz gurme deneyimler yaratmak üzere Kaplankaya’nın kalbinde misafirleriyle buluşuyor. Dingin, farklı ve güçlü menüsüyle Akdeniz’in tüm dokularını bünyesinde barındıran Anhinga by OD, zamansız bir gastronomi rüyasını, güneş ve kumsalın buluştuğu benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. Ege’nin bu saklı ve büyülü sahilinde, Anhinga by OD  bilinenin çok ötesinde bir gurme bilgelik ve dinginlik sunuyor. Six Senses dünyasının sürdürülebilir ve doğal tabiatı, Anhinga by OD’da, tıpkı insanın kendisi gibi günün her anında farklılaşan renklerle unutulmaz bir yaza imza atıyor.

 

Türkbükü- Six Senses Kaplankaya arasında başlayan tekne seferleri ile, Bodrum’dan ulaşım 30 dakikada sağlanıyor. Misafirlerinin konforunu her daim ön plana alan  Six Senses Kaplankaya, 15 Mayıs- 15 Haziran arasında haftada üç kez gerçekleştirilecek karşılıklı seferleri, 15 Haziran itibariyle her gün hayata geçirecek.

Bu Yazıya Tepki Ver