Shonen Denince Hunter x Hunter Akla Geliyor

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çok karakterli ve çok kahramanlı yapıya sahip animeleri tanımlamak için kullanılan Shonen, yeni ve güçlü bir akımdır. Bu akımın en güçlü ve en kaliteli ve aynı zamanda kurallarını da oluşturan örneği Hunter x hunter olarak karşımıza çıkar. günümüze kadar sayısız rekora imza atmış manga ve anime serisiyle, Hunter x hunter çok özel bir medya başarısıdır. İlk olarak 1999 yılında 62 bölüm olarak izleyicinin beğenisine sunulan ilk anime versiyonu, çizerinin ve yapım şirketinin hoşuna gitmemiş ve manga da kazanılan başarıdan sonra daha büyük başarılar kazanmasını bekledikleri yapımı tekrarlamışlardır. 2. Çevrim 2011 yılında büyük bir özen ve emekle hazırlanarak, manga da ki orijinal senaryo takip edilecek şekilde hazırlanmış. 149 Bölümden oluşa bu seri, anime efsaneleri arasında yer alıyor ve halen en fazla izlenen animelerden biri olmaya devam ediyor. Hunter x Hunter izle linkine tıklayarak, serinin tüm çevrimlerine ve bölümlerine ulaşabilirsiniz.

Mangadan Animeye

Mangalar özellikli ve orijinal senaryolarıyla, animelerin en önemli esin kaynağı durumunda. Başarılı olmuş bir manganın, animesinin de çekilmesi artık kaçınılmazdır. Çünkü bir okuyucu olarak mangasını okumayan ancak bir izleyici olarak animesini izlemek isteyen çok sayıda kişinin varlığı söz konusudur. Anime izle linkiyle ulaşabileceğiniz platformumuz, ülkemizin en geniş anime arşivlerinden birini beğeninize sunuyor. Yeni ve eski anime serileriyle sürekli olarak güncellenmeye devam edilen arşivimiz, bu alanda ki en kaliteli arşivlerden biridir.

Konusu

12 yaşında bir çocuk olan Gon, kaybolan babasının peşinde dolaşmaktadır. Babası hakkında sadece başarılı bir hunter olmasından başka bilgiye sahip olmayan Gon, O’ nu bulabilmek için bir hunter olmayı da kabul eder. Böylece babasının sadece bir hunter değil aynı zamanda en iyi hunter olduğunu da öğrenir. O’ nu izini bulabilmek için sayısız macera ve pek çok kişiyle tanışan Gon, bu uğurda birçok savaşa da girmek zorunda kalır. Çok sayıda kahramanın ilerleyen bölümlerde dahil olduğu atmosferiyle, asla sıkılmadan izleyebileceğiniz seri, günümüzde de en çok izlenen animelerden biri olarak öne çıkıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver