Sosyal Medya Fenomeni Özlem Öz’ün Yemek Yapma Videosu Gündem Oldu

image_657868b261d9c_yVr1Uq
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan Polat ve Engin Polat’ın Tutuklanmasının Ardından Gözler Diğer Fenomenlere Çevrildi

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat’ın “Şampiyonlar Ligi” Fotoğrafıyla İlgili Soruşturma Başlattı

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından, sosyal medya fenomenlerine olan ilgi arttı. Dilan Polat’ın “Şampiyonlar Ligi” olarak adlandırdığı ve 2019 yılında çektiği bir fotoğrafta yer alan diğer fenomenler hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Bu bağlamda, Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti de soruşturulan isimler arasında yer aldı.

Özlem Öz ve Tayyar Öz’ün Mal Varlıklarına El Konuldu ve Şirketlerine Kayyım Atandı

Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti, beş ayrı suçtan soruşturma başlatıldığı için mal varlıklarına el konulmuş ve şirketlerine kayyım atanmıştı. Son olarak, Özlem Öz sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile yeniden gündeme geldi.

Özlem Öz’ün Yemek Yapma Videosu Sosyal Medyada Gündem Oldu

Özlem Öz, Instagram hesabından yaptığı bir yemek videosunu takipçileriyle paylaştıktan sonra sildi. Videoda ıspanaklı salata tarifi veren Özlem Öz, sıkıldığını belirterek “Tamam” diyerek videoyu yarıda kesti.

Özlem Öz’ün bu paylaştığı ve sonra sildiği video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Fenomenin sıkılması ve videoyu yarıda kesmesi, takipçileri ve diğer kullanıcılar arasında merak uyandırdı.

Bu Yazıya Tepki Ver