Sosyal Medya Uzmanı Bahri Berkin Seven Hakkında Bilinmeyenler

Bahri Berkin Seven
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir sosyal medya hesap yönetimi konusu uzmanı olan Bahri Berkin Seven Balıkesir iline bağlı olan Bandırma ilçesinde 2001 yılında dünyaya gelmiştir. İlköğretim ve lise eğitimini aldıktan sonra Ege üniversitesine giden ve buradan makine bölümünden mezun olan Bahri Berkin Seven aynı zamanda sosyal medya alanlarında da eğitim almıştır. Sosyal medya yönetimi işleri konusunda uzman olan Bahri Berkin Seven aynı zamanda hesap kurtarma işlemleri ve makine çizimleri de yapıyor.

Bahri Berkin’ in Hedefi Ne?

Sosyal medya alanında kendini geliştirmiş ve uzmanlaşmış olan Bahri Berkin Seven’in en büyük hedeflerinden biri Türkiye’de önde gelen bir sosyal medya şirketi kurmak.  Hayalindeki şirketi kurduktan sonra bu sosyal medya şirketini büyüterek kendini dünyaya tanıtmayı hedefliyor. 21 yaşında ve aslen Balıkesirli olan Bahri Berkin Seven sosyal medya danışmanlığı alanında da uzmandır. Hayalini kurmuş olduğu şirketini önce ülkemize sonra dünyaya tanıtarak tanınmış bir sosyal medya şirketine sahip olmak istiyor.

Ege Üniversitesi makine bölümü mezunu olan Bahri Berkin Seven hesap kurtarma makine çizimleri gibi birçok farklı alanda kendini geliştirmiştir. Bahri Berkin Seven’in şu anda öncelikli hedefi sosyal medya alanında hizmet sunan bir şirket kurabilmek. Sosyal medya konusunda uzman olan Bahri Berkin Seven hayalini kurmuş olduğu bu sosyal medya şirketi ile kendini şirketini ve ülkemizi dünyaya tanıtmak istiyor.

Instagram: https://instagram.com/bahriniz0

 

Bu Yazıya Tepki Ver