Spor Haber Galatasaray Mario Lemina Sakatlığı İle Sarsıldı.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Geçtiğimiz hafta Galatasaray evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaştığı maçta maçın son dakikalarında sakatlık geçiren Mario Lemina’nın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Mario Lemina arka adalesinde orta düzeyde kanama ve zorlanma tespit edildi. Bu nedenle Mario Lemina Fenerbahçe derbisini oynayıp oynamayacağı merak konusu.

Mario Lemina Sahalardan Uzak Kalacak

Galatasaray evinde oynadığı Yeni Malatyaspor maçını 1-0 kazanırken Mario Lemina sakatlığı 1xbet moralleri bozdu. Son dakikalarında acı ile kenara geldiği görüntülendi.

Sağ arka adalesinde 1xbet sakatlanan Mario Lemina Fenerbahçe derbisinde görev alıp almayacağı merak edilirken Mario Lemina için Galatasaray Kulübü bir açıklama yaptı: ” Oyuncumuz olan Mario Lemina’nın Galatasaray sponsoru olan Medical Park Bahçeşehir Hastanesi’nde yapılan testler sonucu sağ üst arka adalesinde orta düzeyde zorlanma 1xbet giriş    ve kanama tespit edildi. Mario Lemina’nın tedavisine başlanmıştır.” ifadeleri yer aldı. Mario Lemina Fenerbahçe derbisinde görev alamayacağı için Galatasaray  1xbet  taraftarları üzgün durumdalar.

Galatasaray taraftarları için Mario Lemina Galatasaray orta sahasında toparlayıcı oyuncu olması nedeniyle Fenerbahçe derbisinde çok büyük iş düşeceğini düşünüyorlardı. Galatasaray takımı için derbi öncesi çok büyük bir kayıp oldu.

Sivas Spor Maçında da yok

1xbet  Mario lemina’nın takımdan en az 3 hafta olarak ayrı kalacağı öğrenildi. Galatasaray takımının orta sahasında görev yapan Mario Lemina takımın önemli isimlerinden birisi olmuştu. 26 yaşındaki Yıldız futbolcu sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe ve Gençlerbirliği maçlarında görev alamayacak. Mario Lemina’nın Lig’in güçlü takımlarından olan Sivasspor mücadelesinde de görev alması 1xbet giriş  zor görünüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver