Stor Blackout Veya Kumaş Blackout Renk Seçimi Nasıl Olmalı?

Genellikle ürün seçimi sırasında rengin önemi kadar performansında önemi büyük olur.

tokdemirtekstil (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genellikle ürün seçimi sırasında rengin önemi kadar performansında önemi büyük olur. Fakat stor blackout perde üreticileri için rengin herhangi bir önemi bulunmaz. Ortam yerinize göre en ideal renk seçimini yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra en çok rengin önemi kumaş blackoutlar için geçerli olur. Dokumasından dolayı renk aldıkça performans oranı oldukça düşüşe geçer.

Bu gibi durumlarda daha çok koyu renklere ağırlık verilmesi gerekir. Koyu renkler ise sizi rahatsız ediyor ise blackout ürününü astar gibi de kullanmanızda yarar olur. Bu gibi durumları göz önünde bulundurarak ve dikkat ederek stor ya da kumaş seçimine karar verebilirsiniz. Böyle bir ürün için Tok Demir Tekstil sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Blackout Stor Perde Nedir?

Blackout stor için ışık geçirmez stor denilebilir. Ürün oldukça kaliteli bir içeriğe sahiptir. Stor kumaşı genellikle kasadan 4cm sarım ve mekanizma payı bırakılarak eksik olur. Genelde sizin vermiş olduğunuz ölçü kasa ölçüsü olarak geçerli olur.

Ölçü verirken mutlaka pervaza taşma payını vererek ölçünüzü bildirmenizde fayda olur. Ölçü ve ürün bilgisi için firma ile iletişime geçmenizde yarar olur. Aksi halde stor ya da blackout kumaş üreticileri sonucunda üretilen ürün bir işinize yaramaz. Bu nedenle dikkatli bir şekilde ölçü almalısınız. Böyle bir ürün için Tok Demir Tekstil sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver