Stud Çivisi Ne İşe Yarar?

studcivifiyatlari (9)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stud çivisi inşaat ve yapı sektöründe beton ve çelik yapıları birbirine bağlamak amacı ile kullanılan ürünlerdir. Farklı ölçülerde üretilen bu ürünler ile farklı iki yapı birbirine en iyi şekilde bağlanmaktadır. Böylelikle kayma vb. sorunlara mahal vermeden en sağlıklı ve güvenilir yapılar inşa edilmektedir.

Özellikle depremlerin sıklıkla yaşandığı ülkemizde stud çivi kullanımlarına yönelik olarak çıkarılmış olan bir yönetmelik bulunmaktadır. Depreme dayanıklı yapılar inşa edebilmek için stud çivi uygulamaları sıklıkla kullanılmaktadır. Bu uygulamalarda kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik bir araya geldiğinde her zaman en sağlam alanlar ortaya çıkmaktadır.    

İnşaat ve yapı sektöründe sistem yükleri altında beton, çelik konstrüksiyon ve beton altı trapez saclar beraber çalışabilmelidir. Bunun için bu uygulamalarda stud çiviler kullanılmaktadır. Montaj yapılacak ve birleştirme işlemlerinin uygulanacak olduğu beton ve profil sac kalınlıklarına göre stud çivi ölçüleri belirlenmektedir. Ve özel stud kaynak makinaları ile uygulama yapılmaktadır.

Stud Çivisi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Stud çivisi binaların dayanıklılığı için kullanılması gereken bir yapı malzemesidir. Stud çivi alımlarında en önemli dinamiklerden birisi doğru ölçülerde ürün almaktır. Yapı alanında var olan ihtiyaca en uygun olan boyutlarda ürünler seçilmelidir.   

Stud çivi fiyatları alım yapılırken dikkat edilmesi gereken diğer bir unsurdur. Uygun maliyet için en uygun stud çivisi ürünlerine Stud Çivi Fiyatları sitesinden ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver