Süit Otelde Konaklamanın Avantajları

bahcelievler-otel
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İhtiyaç ve beklentilerde yaşanan değişimler, dönüşümler konaklama sektöründe de farklılıklar yaratmış ve yeni konaklama alanları karşımıza çıkmaya başlamıştır. 5 yıldızlı otel, butik otel, apart otel gibi seçeneklere alternatif olarak karşımıza çıkan süit oteller avantajlı bir konaklama deneyimi vaat eden konaklama yöntemlerdir. Ülkemizin pek çok şehrinde yer alan süit hotel İstanbul’da da yaygın olarak yer alan otel çeşitleri arasında yer almaktadır.

Süit Oda ve Süit Otel Nedir?

Son zamanlarda konaklama trendleri arasında kendisine geniş yer bulan İstanbul süit oteller ve süit odalar sıklıkla tercih edilen oda çeşitleridir. Oda genişliği ve içerisinde yer alan imkanlar gibi pek çok avantaja sahip olan süit otel İstanbul seçeneklerinde 1+0 oda, 1+1 süit oda, 2+1 süit oda fiyatları farklılık göstermektedir. Kalabalık gruplar, çocuklu aileler için ideal bir konaklama seçeneği olan süit otel odaları konforlu ve alan özgürlüğü tanıyan bir konaklama seçeneği olarak dikkat çekmektedir.

Süit Odada Konaklamanın Avantajları Nelerdir?

İstanbul süit oda seçeneklerinden oluşan süit otel seçenekleri konaklamak için pek çok avantaj sağlamaktadır. 5 yıldızlı oteller ya da butik otellere göre daha özgün bir tarza sahiptir. Kalabalık ve çok odalı otel yöntemlerine göre geniş odaları ve odaların içerisinde yer alan imkanlar ile ferah ve rahat bir konaklama deneyimi sağlamaktadır.

1+0 oda, 1+1 süit oda, 2+1 süit oda gibi oda seçenekleri bulunan süit otel odaları birçok kişinin konaklayabilmesi için uygun alanlara ve imkanlara sahiptir. Ücretlendirme kişi başı ücretlendirme yerine; odaya göre yapıldığı için daha hesaplıdır. Ayrıca süit otel İstanbul seçeneklerinde 5 yıldızlı otel, 4 yıldızlı otellerde olduğu gibi çok fazla aktivite olmadığı için daha hesaplıdır.

Süit otel odaları ev konforunda dizayn edildiği için daha samimi ve daha ev sıcaklığında bir deneyim sunmaktadır. Büyük restoranlar, kahvaltı salonları, bahçeler, çocuk parkı, bar gibi göze çarpıcı ve dikkat çekici sosyal alanların yerine daha küçük ölçekli sosyal alanlar bulunmaktadır. Ayrıca bu alanları daha az kişiyle paylaşmak zorunda kalırsınız. Bunun yanı sıra odanızda da keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Süit oteller İstanbul’da olduğu kadar diğer şehirlerde de yaygın bir konaklama yöntemidir. Genel olarak daha küçük işletmeler olan süit otellerde yaşanan problemleri daha hızlı çözebilirsiniz. Müşteri memnuniyeti sağlamanın oldukça önemli olduğu süit otellerde problemle karşı karşıya kalma ihtimaliniz daha düşüktür.

İstanbul Bahçelievler süit otel seçeneklerinden biri olan Comfort Suites Hotel; ev konforunda bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Şehir merkezine ve ulaşım ağına yakın bir konumda yer alan Comfort Suites’in 1+0, 1+1, 1+1 teraslı oda ve 2+1 süit oda seçeneklerinden dilediğiniz oda türünü tercih edebilir ve konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver