Sukulent Nedir

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sukulent bir çöl bitkisidir. Kaktüs familyasından olan bu bitkinin kaktüsten ayrılan bazı yapısal özellikleri söz konusudur. Sukulent bitkisi kaktüsün aksine dikenli değil etli ve dikensiz yapraklara sahiptir.

Sukulent her mevsim yeşil kalabilen yapraklara sahiptir. Etli ve göz alıcı olan yaprakları yaz kış yeşil kaldığı için özellikle son yıllarda dekorasyon çalışmalarında sıklıkla tercih edilmektedir. Sukulent kaktüs familyasından olan bir bitki olduğu için bakımları da aynı kaktüslerde olduğu gibi oldukça kolaydır. Bu bitkiler suyu çok sevmez. Bu nedenle çok sık sulama istemez. Eper sukulentlerinize iyi bakmak istiyorsanız onları her daim sıcak ortamlarda tutmalısınız. Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaz kış sukulent bitkilerinizi balkonlarınızda tutabilirsiniz. Ancak kış mevsimini soğuk atlatan bölgelerde kış mevsimlerin sukulent bitkilerinizi mutlaka sıcak olan iç ortamlara almalısınız. Çünkü soğuk hava onları çürütüp öldürecektir. Onların bakımları için dikkat etmeniz gerekenlerin hepsi bu şekildedir.

Sukulent bitkisi son dönemlerde canlı bitkilerin özellikle dekorasyon çalışmalarında sıklıkla tercih edilmesi nedeni ile sahip olduğu değere kavuşmuştur. Sizlerde her tür yaşam alanınızı sukulent ile renklendirmek ve yeşillendirmek istiyorsanız sukulent satın al ile online olarak alışveriş yapabilirsiniz.

Biobet Online Alışveriş

Biobet web sayfası olarak sizlere online sukulent ve kaktüs satın al fırsatı sunuyoruz. aynı zamanda online fide satın al ile her tür meyve fidesini sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver