Sultangazi’de panik anları! Benzer mahallede bir saat arayla iki yangın çıktı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sultangazi ilçesi Cebeci Mahallesi’nde bir saat içerisinde iki öbür yangın meydana geldi. Edinilen bilgiye takriben, birincil yangın 2503. Cadde’ta yer alan 4 katlı binanın bodrum katında çıktı. Bir kısmı kömürlük bir kısmı ev olarak kullanılan bodrum katında çıkan yangına dıştan müdahale etmek isteyen itfaiye ekipleri çelik saclarla kapalı pencereleri balyoz yardımıyla kırdı. İçeriden ve dışarıdan açılan pencereden müdahale eden itfaiye ekipleri yangını söndürdü. İkinci yangın ise takriben bir saat daha sonra 2516. Cadde’ta bulunan bir evin çatısında meydana geldi. Alevli şekilde yanan çatıya müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangın uygun oluşan vatandaş kalabalığını polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek uzaklaştırdı. Yangınların çıkış nedenleri ise yapılan ayrıntılı incelemeden sonradan belirlenmiş olacak.

YANGINLAR PANİĞE NEDEN OLDU

Benzer mahallede bir saat arayla yaşanan yangınlarda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Bodrum katında meydana çıkan yangında evden panikle çıkan bir çocuk battaniyeye sarılarak itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izledi. Evin çatısında çıkan yangında ise bitişiğindeki evde oturan ihtiyar bayan panikleyerek aşağıda indi. Yaşlı kadına polis ve itfaiye ekipleri ile çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Sandalyeye alınan yaşlı kadın tekrar evine çıkarıldı.

“ÇOK ŞÜKÜR BİR CAN KAYBI OLMADI”

Çatıda meydana çıkan yangını gören İzzet Balcı isimli vatandaş, “Biz evde otururken pat diye duman yükseldi. Karşıya baktık karşı komşunun çatısında önce dumanlar ardından alevler yükseldi. Aradan 5 dakika geçmeden itfaiye, ambulans, polis geldi. Fazla şükür bir can kaybı olmadı. Sadece mülk zayiatı oldu” dedi.

(İHA)

Bu Yazıya Tepki Ver