Süper Lig: Galatasaray – Fatih Karagümrük Maçı Öncesi Durum Değerlendirmesi

image_6583200723146_ifxSed
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşılaşmanın Detayları

Galatasaray ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan Süper Lig maçı, RAMS Park’ta saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Maçı canlı dinlemek için TRT Radyo 1’i tercih edebilirsiniz.

GALATASARAY

Galatasaray, ligde geride kalan bölümde 13 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle 40 puan topladı. Fenerbahçe ile aynı puanı paylaşan Galatasaray, averajla ikinci sırada yer alıyor.

Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera ve Sergio Oliveira, ceza ve sakatlık nedeniyle Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

Ayrıca, Sacha Boey ve Davinson Sanchez sarı kart ceza sınırında bulunuyor ve yarınki müsabakada kart görmeleri durumunda Fenerbahçe derbisinde görev yapamayacaklar.

Galatasaray, Süper Lig’de sahasında çıktığı son 24 maçta mağlubiyet yaşamadı. Seyrantepe’de oynadığı lig karşılaşmalarında 22 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Ayrıca, Galatasaray bu sezon sahasında puan kaybetmeyen tek takım konumunda. RAMS Park’ta çıktığı 7 maçı da kazanan sarı-kırmızılı ekip, taraftarının önünde puan kaybetmedi.

Galatasaray aynı zamanda Süper Lig’de en iyi savunma yapan takım olarak ön plana çıkıyor. 15 maçta 31 gol atan Galatasaray, kalesinde ise sadece 9 gol gördü ve en az gol yiyen takım oldu.

FATİH KARAGÜMRÜK

Fatih Karagümrük, ligde çıktığı maçların 4’ünü kazanırken, 5’inde berabere kaldı ve 6’sını kaybetti. 17 puanla 13. sırada bulunan kırmızı-siyahlı takım, deplasman maçlarında kötü bir performans sergiliyor.

Fatih Karagümrük, bu sezon deplasmanda çıktığı son 6 karşılaşmada galibiyet alamadı. İlk deplasman galibiyetini 2. haftada RAMS Başakşehir karşısında elde eden ekip, sonraki 6 dış saha maçında 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı.

Muhtemel İlk 11’ler

Galatasaray: Günay, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Kerem, İcardi

Fatih Karagümrük: Emre, Veseli, Braschi, Dresevic, Levent, Rohden, Feghouli, Eysseric, Mendes, Can, Lasagna

Bu Yazıya Tepki Ver