Sur Yapı Marka AVM, 14 Şubat’ta ayaklarınızı yerden kesecek!

10022022-suryapimarkaavm14subattaayaklariniziyerdenkesecek
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

5. yılını kutlamaya hazırlanan Sur Yapı Marka AVM, 20 çifte unutulmaz bir Sevgililer Günü anısı hediye edecek­­­. 14 Şubat’ta düzenlenecek olan etkinlikte çiftlerin, sıcak hava balonuyla ayakları yerden kesilecek.

Türkiye’nin en seçkin markalarını ziyaretçileriyle buluşturan Sur Yapı Marka AVM, bu kez de çiftlerin ayaklarını yerden kesecek. 14 Şubat’ta Sevgililer Günü’ne özel olarak düzenlenen olan etkinlikte 20 çift, sıcak hava balonuyla havalanarak Bursa semalarında unutulmaz anlar yaşayacak.

5. yılını kutlamaya hazırlanan Sur Yapı Marka AVM’nin İnstagram’daki “Alışveriş Aşkında 5. Yıl” konulu gönderisi ile en çok arkadaşını etiketleyen çiftler arasından seçilecek 20 çift, hava koşullarının uygunluğuna bağlı olarak AVM’nin açık otoparkında sıcak hava balonuyla uçma şansını yakalayacak.

Her çifte özel uçuş

14 Şubat günü öğleden sonra başlayacak uçuş etkinliği, gece yarısına kadar sürecek ve her çifte özel bir uçuş randevusu verilecek. Her çift için özel olarak havalanacak olan sıcak hava balonu, 10 dakika boyunca gökyüzünde kalacak. 14 Şubat günü hava koşullarının uçuşa elverişli olmaması halinde, etkinliğe katılacak olan çiftlere, havanın uygun olduğu bir gün için uçuş randevusu verilecek.

Bu Yazıya Tepki Ver