Sürat Kargo Takip Nedir?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İster bireysel, isterseniz de ticari olarak gönderi sağlayın, gönderi işlemlerinizi Sürat Kargo ile sağlıyorsanız, internetten ve müşteri hizmetlerinden güncel durumunu öğrenebilir ve Sürat Kargo takip işlemlerini gözlemleyebilirsiniz. Bu işlem, görevi kargo taşımak olan her kargo şirketi için geçerli olmakla birlikte, tamamı gönderi takip işlemleri sağlayan kargo şirketlerinden bu hizmeti almak oldukça kolaydır. Peki, Sürat Kargo’da kargo takibi nasıl yapılır?

 

 

 

Sürat Kargo Takip Nedir?

 

 

Sürat Kargo, 2003 yılında kurulmuş ve 2015 yılında TMSF’ye devredilmiş bir özel sektör şirketidir. Bir kargo şirketi olarak yola çıkan Sürat Kargo, ülkenin en büyük kargo şirketlerinden biri durumundadır. Aras Kargo, Yurtiçi Kargo, MNG Kargo gibi kargo şirketleri sonrası, Türkiye’nin dördüncü en büyük kargo şirketi olan Sürat Kargo, sancılı bir dönemin sonrasında TMSF’ye devredildikten sonra yeniden yükselişe geçmiştir. Sürat Kargo’nun hali hazırda 4000’den fazla personeli, 1500 dağıtım aracı ve 250’ye yakın şubesi bulunmaktadır. Geniş ağı ile bireysel ve ticari gönderilerinizi en kısa sürede gitmesi gereken adrese ulaştıran Sürat Kargo, aynı zamanda takip işlemleri adına kolay araçlar kullanmaktadır. Bu anlamda Sürat Kargo takip işlemlerini www.suratkargo.com.tr adresinden veya Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri hattından sağlayabilirsiniz.

 

 

 

Sürat Kargo Takip Sorgulama

 

 

Sürat Kargo takip sorgulama işlemi için dilerseniz Sürat Kargo web adresine ilerleyip, buradan Kargom Nerede adlı sekmeyi tıklayabilir, dilerseniz doğrudan http://suratkargo.com.tr/KargoTakip?kargotakipno adresine ilerleyerek kargo takip numarası veya sipariş kodu ile sorgulama gerçekleştirebilirsiniz. Bu hizmet, 7/24 aktif durumda olan Sürat Kargo resmi internet sitesi üzerinden sağlanabilmekte ve kargonuzun nerede olduğunu güncel olarak göstermektedir.

 

 

 

Sürat Kargo ile gönderilen gönderinizi takip etmek istiyorsanız, bir diğer ihtimal ise Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri hattını aramaktır. 444 01 27 veya 0850 202 0 202 numaralı çağrı merkezinden ulaşabileceğiniz müşteri temsilcisinden, elinizde bulunan kargo takip numarası veya sipariş numaranız ile gerekli sorgulamayı yerine getirebilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver