Şuşa’yı kaybeden sözde Dağlık Karabağ liderinden itiraf gibi paylaşım: Bugün hayatımın en zor sabahını geçirdim

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Azerbaycan ordusu, yaklaşık 30 yıldır işgal altında bulunan topraklarını kurtarmak amacıyla 27 Eylül’de başlattığı operasyonda ilerleyişini sürdürüyor.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Karabağ‘ın kalbi olarak adlandırılan Şuşa kentinin Ermenistan işgalinden kurtarıldığı müjdesini verdi. Aliyev, “28 yıl sonra kurtarılan Şuşa’da ezan sesi duyulacak” dedi.

“BUGÜN HAYATIMIN EN ZOR SABAHINI GEÇİRDİM”

Şuşa’nın işgalden kurtarılmasının ardından ise sözde Dağlık Karabağ lideri Arayik Harutyunyan’dan itiraf gibi bir paylaşım geldi. Harutyunyan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün hayatımın en zor sabahını geçirdim. Bir ölüm kalım savaşı veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şuşa'yı kaybeden sözde Dağlık Karabağ liderinden itiraf gibi paylaşım: Bugün hayatımın en zor sabahını geçirdimSözde Dağlık Karabağ lideri Arayik Harutyunyan’ın paylaşımında kullandığı fotoğraf

“ŞUŞA DÜŞERSE KARABAĞ DÜŞER” DEMİŞTİ

Dağlık Karabağ’ın sözde Ermeni lideri Arayik Harutyunyan, geçtiğimiz haftalarda “Azerbaycan kuvvetleri Şuşa istikametinde ilerliyor. Şehre en fazla 5 kilometre mesafedeler. Şuşa düşerse, Karabağ düştü demektir” ifadelerini kullanmıştı.

Şuşa'yı kaybeden sözde Dağlık Karabağ liderinden itiraf gibi paylaşım: Bugün hayatımın en zor sabahını geçirdim

Bu Yazıya Tepki Ver