Tabela Çeşitleri

Tabela firmaların tanıtımını yapabilmek ve reklam çalışmalarını ekonomik maliyetler içerisinde yapmak için kullanılan metaryallere denilmektedir.

ayaklı külahlı dondurma ışıklı tabela
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tabela firmaların tanıtımını yapabilmek ve reklam çalışmalarını ekonomik maliyetler içerisinde yapmak için kullanılan metaryallere denilmektedir. Tabelalar görsel olarak hoş ve insanları cezbedici özellikleri ve çeşitleri ile dikkat çekmektedir. Tabela çeşitleri içerisinde kabartma kutu harf, dijital baskı, folyo kesim yazı, ışıklı, Işıksız, totem tabela gibi farklı modellerden oluşabilmektedir.

Tabelalar dış cephelerde, iç yönlendirme tabelaları, çatı tabelası, uyarı ikaz tabelası, tanıtım tabelası gibi farklı birçok alanda kullanılabilmektedir. Bunlardan ışıklı tabela, görselliği arttırmak ve yapısında farklı ışık türleri kullanılarak üretilen tabela modellerinden biridir. Gün ışığında görebileceğimiz mekân ve alanlarda ışıksız tabelaların kullanıldığı görülmektedir. Bu tabelalar ihtiyaç durumunda Tabela Sanat sitesinden temin edilerek her alanda kullanılabilmektedir.

Tabela Nerde Yaptırılır?

Tabela fiyatları seçilecek model ve çeşide göre, ölçü ve ebat projelendirilmesi sonrası malzeme kalitesine göre belirlenmektedir. Genel olarak yol üzerlerinde gördüğümüz marka ve firma tabelaları totem tabela olarak adlandırılmaktadır. Firmanızı ya da sizi temsil edecek tabela çalışması için profesyonel hizmet anlayışı içerisinde görev yapacak referansları değerli firmalar içerisinden seçim yapılması değerlidir.

Yapılacak çalışmalar akabinde, belirlenen tarih aralığında teslimat ve montaj sağlayan firmalar ilk planda öne çıkmaktadırlar. Tabela çeşitleri, arzu edeceğiniz ışık, renk ve boyut içerisinde imal edilip montaj yapılabilmekte ve akabinde servis sağlanabilmektedir. Tabela çeşitleri ve renkleri ile ilgili bilgi alabilmek için Tabela Sanat sitesinden yardım alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver