Tahancı Hukuk Bürosu Ankara

Ankara’da kurulan Tahancı Hukuk Bürosu, Türkiye geneli başta olmak üzere yurtdışında da alanında profesyonelleşmiş çözüm ortaklarıyla birlikte çalışmalarını sürdürmektedir.

tahanci.av (9)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da kurulan Tahancı Hukuk Bürosu, Türkiye geneli başta olmak üzere yurtdışında da alanında profesyonelleşmiş çözüm ortaklarıyla birlikte çalışmalarını sürdürmektedir. Müvekkillerine en kaliteli avukatlık hizmetini başarılı bir şekilde sunan hukuk bürosunda, çeşitli hukuki süreçler için farklı alanlarda uzman avukatlar faaliyet göstermektedir. Özellikle de iş hukuku, ceza hukuku, idare hukuku ve vergi hukuku gibi alanlarda müvekkillerine hizmet veren avukatlar bulunmaktadır.

Tahancı Hukuk Bürosu, iş hukuku avukatı Ankara bölgesinde ve Türkiye genelinde gerçekleşen tüm davalarda şimdiye kadar hukuki süreçte pek çok olumlu sonuçlar almıştır. Özellikle de iş hukuku alanı sanayi devriminden itibaren hukuk ve haklar kapsamında oldukça önemli bir yere sahiptir. İş ve çalışma ilişkilerinin düzenlenmesi, çalışanlar ve işveren arasındaki iletişimin ve sözleşmeli sürecin anlaşmaya uygun çerçevelerde ilerlemesi önemlidir. Bu sayede iş hukukuna uygun normlar başarılı bir şekilde ilerletilebilir.

Ankara İş Hukuku Bürosu

Tahancı İş Hukuku Bürosu, iş hukuku alanında müvekkillerine çeşitli destek ve yardımlar sağlamaktadır. Aşağıda büro iş hukuku avukatlarının gösterdiği hizmetin genel çalışmalarını aşağıda maddeler halinde sıraladık.

  • İşverenler için sürekli olarak hukuki danışmanlık hizmeti sunulur.
  • İşçi ve işveren arasında gerçekleşen iş sözleşmesinin tarafların istek ve talepleri kapsamında hazırlanması ve düzenlenmesi yapılır.
  • İşyeri çalışma ilke ve esaslarını sürece uygun biçimde hazırlar.
  • İşverenin, vekillerinin, insan kaynakları birimlerinin iş hukuku açısından gerekli bilgilendirmelerin sağlanmasını sağlar.

Kaynak: https://www.tahanci.av.tr/faaliyet-alanlari/is-hukuku-davasi-mahkemesi-avukati-ankara/

Bu Yazıya Tepki Ver