TAKEDA TÜRKİYE, ÜST ÜSTE ALTINCI KEZ EN İYİ İŞVEREN ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Osaka_Headquarters_Building_2.jpg
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Takeda, hayata geçirdiği başarılı insan kaynakları uygulamaları ile Top Employers Institute® tarafından dünyada 11 global şirkete verilen ‘En İyi İşveren Sertifikası’na globalde üst üste beşinci kez sahip oldu. Faaliyet gösterdiği 39 ülkede  ‘En İyi İşveren’ seçilen Takeda, Türkiye’de de bu ödülü üst üste altıncı kez aldı. 

 

Dünyanın en büyük 10 ilaç şirketi arasında yer alan Takeda, kuruluşundan bu yana tam 240 yıldır sarsılmaz değerleri ‘Bütünlük, Dürüstlük, Adalet, Azim’ ile 80’den fazla ülkede hastaların hikâyelerinde anlamlı farklar yaratma tutkusuyla çalışıyor.

Çalışanlarını başarısının temel taşları olarak gören ve çalışanlarının performans gösterirken benzersiz deneyimler kazanabileceği ve kendilerini geliştirebileceği çeşitli, kapsayıcı, güvenli, açık ve iş birliğine dayalı bir çalışma ortamı yaratan Takeda, Top Employers Institute® tarafından dünyada sadece 11 şirkete verilen “En İyi İşveren Sertifikası”na üst üste beşinci kez sahip oldu. Takeda, faaliyet gösterdiği 39 ülkede de “En İyi İşveren Ödülü”ne layık görülürken bu ülkelerden biri olan Türkiye’de de üst üste altıncı kez ödül aldı.

120 ülkede 2 bine yakın kuruluşu onaylayarak sertifikalandıran Top Employers Institute®, her yıl uluslararası çapta yaptığı değerlendirmeler sonunda en iyi işverenleri belirliyor ve ödüllendiriyor. İnsan kaynakları uygulamalarında mükemmelliği tanıma konusunda küresel bir otorite olarak kabul edilen Top Employers Institute, geçtiğimiz hafta 2021 yılında yaptığı değerlendirmeleri açıkladı ve Takeda, bu sertifikayı üst üste beşinci kez aldı.

Takeda Türkiye olarak bu anlamlı ödülü almaktan gurur duyduklarını belirten Takeda Türkiye Genel Müdürü Şeyda Atadan Memiş “Çalışanına değer veren ve ödüllendiren global bir biyofarma şirketi olarak hayata geçirdiğimiz uygulamalarla çalışanlarımıza özel bir iş hayatı deneyimi sağlamayı amaçlıyoruz. Esneklik, kapsayıcılık ve çalışan refahına odaklanan insan kaynakları politikamız ile Türkiye’de üst üste altıncı kez “En İyi İşveren” seçilmek gurur verici… Takeda olarak; büyüyen organizasyonumuzda yetenek yetiştirmeye ve yetişmiş yetenekleri ilgili kaynaklarla daha da geliştirmeye odaklanıyoruz. Hem bireysel hem de profesyonel olarak hayat boyu gelişimin sürekliliğine inanıyoruz. Bu bakış açımız ile çalışanlarımızı çeşitli eğitimlerle destekliyor, “İyi Yaşam” (well-being) uygulamaları ile zihinlerini besliyor, iş ve yaşam dengesini korumak adına “kısa cuma” ve “esnek çalışma” saatleri uygulamaları ile refah içinde çalışmalarını sağlıyoruz.” dedi.

En İyi İşverenler Enstitüsü CEO’su David Plink, “İşverenler ve çalışanlar için zor bir yılı daha geride bırakırken, Takeda hem küresel hem de yerel ölçekte çalışanlarına yönelik bütünsel bağlılığını sergilemeye devam ediyor. Takeda’nın üst üste küresel En İyi İşveren Sertifikası’nı aldığı bir yılı daha kutluyoruz” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver