Taksim Islak Hamburger

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Taksim ıslak hamburgerin doğuş noktasıdır. Taksimi çok seven ve buranın tüm özelliklerini çok iyi bilen insanlar Kızılkayalar Islak Hamburger lezzetini de iyi bilmektedir. Çünkü ıslak hamburger ve taksim özdeşleşmiş iki unsurdur. Taksime gittiğinizde, İstiklale girmeden ya da oradan çıkarken mutlaka bir Islak Hamburger ile başlamalı ya da bitirmelisiniz.

Islak Hamburger İstanbul sokak lezzetleri alanında bugüne kadar keşfedilmiş en özel lezzetlerden birisidir. Ünü İstanbul’da doğan ve bugün birçok yerde yapılmaya çalışılan ıslak hamburger öyle basit bir olay değildir. Bu lezzeti yakalayabilmek için Kızılkayalar Islak Hamburger firması çok uzun yıllar sürekli olarak müşteri geri bildirimleri almış ve bu bildirimleri değerlendirerek ıslak hamburgeri bugün ki lezzetine kavuşturmuştur.

Islak Hamburger Nedir

Islak hamburger patenti Kızılkayalar firmasına ait olan çok özel bir sokak lezzetidir. Adından da anlaşılacağı üzere ıslak formu ile diğer birçok lezzetten ayrılmaktadır. Islak hamburgerin ilk özel aşaması köftesidir. Islak hamburger içerisinde olan köfte sıradan bir köfte değildir. Bu köfte için her zaman en taze etler kullanılmaktadır ancak elbette bununla kalmamaktadır. Köfte baharat karışımı uzun yıllar sonucunda ulaşılmış olan özel bir karışımdır. Her bir köfte için karışım oranları Kızılkayalar Islak Hamburgerde gizli kalmaktadır. Ve bu eşsiz lezzet sadece burada ulaşılabilir olmaktadır.

Köfte ile birlikte ıslak hamburger yapımında kullanılan özel sos Türk mutfağının en güzel parçalarındandır.

Bu Yazıya Tepki Ver