Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TDİ Besi OSB’de İncelemelerde Bulundu

image_65cf171f621da
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasya Tarım ve Hayvancılıkta Önemli Bir Kent

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suluova Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’nde (TDİ Besi OSB) yapılan incelemelerde bulundu. Yumaklı, incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Amasya’nın tarım ve hayvancılıkta Türkiye’nin önemli kentlerinden biri olduğunu belirtti.

TDİ Besi OSB Örnek Teşkil Ediyor

Bakan Yumaklı, TDİ Besi OSB’nin örnek teşkil ettiğine de vurgu yaptı. Organize tarım bölgelerinin bitkisel ve hayvansal üretimde üretimi arttırmak, verimli ve kaliteli üretime sahip olmak adına önemli bir unsurlar olduğunu ifade eden Bakan Yumaklı, üreticilerin birbirlerine tecrübe aktarımıyla daha fazla üretim yapılmasının hedeflendiğini söyledi.

Üretimimizi Artırarak Üreticilerimize Destek Olmak İstiyoruz

Bakan Yumaklı, açıklamasında şunları kaydetti: “Amacımız tüketicileri makul fiyatlarla ürünlere ulaştırmak, ancak aynı zamanda üretimimizi artırarak üreticilerimizin sürdürülebilir üretimini ve gelir elde etmesini sağlamaktır. Üretimin sürdürülebilir, verimli ve kaliteli olması için üreticilere destek olmayı hedefliyoruz. Üreticilerimizin emeklerinin karşılığını alması çok önemli. Aynı şekilde, Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu üretimi yapmak ve fazlasını ihraç ederek döviz kazanmak için üretim yapan herkesin yanındayız.”

Amasya Valisi ve AK Parti Milletvekilleri de Katıldı

Bakan Yumaklı’nın temasları sırasında Amasya Valisi Yılmaz Doruk ve AK Parti Amasya milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez de bulundu.

Bu Yazıya Tepki Ver