Tatil Küpü ile Karadeniz Turu Fırsatı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Tatil Küpü ile Karadeniz turu fırsatları yılın 52 haftası organize ediliyor. Türkiye’nin dört bir köşesinden Karadeniz turları organize eden operatörümüz bu turlarda sizlere en uygun fiyat garantisini sağlıyor. Doğu Karadeniz gezilerimiz her hafta pazar ve pazartesi akşamları Türkiye’nin 81 ilinden uçaklı ve otobüslü olmak üzere iki farklı ulaşım seçeneği ile sunuluyor. Karadeniz tur fırsatlarımızdan en uygun fiyatlar ile faydalanabilmek için Tatil Küpü mobil uygulamasını Google Play Store üzerinden indirmeniz ve uygulama menüsünde bulunan indirim kodunu kullanmanız yeterlidir.

Karadeniz gezilerimiz uzunluklarına göre ikiye ayrılıyor.

4 Gece 5 Gün Karadeniz Turu

Tatil Küpü her hafta pazartesi günü akşamı çıkış yapacak şekilde 4 gece 5 günlük Karadeniz turu organizasyonlarını en uygun fiyat garantisi ile sunuyor. Bu turlarımızda Batum turu bulunmuyor. Vakti geniş olmayan misafirlerimizin yoğun bir şekilde tercih ettiği 5 günlük Karadeniz yayla turlarında bölgenin tüm güzel destinasyonlarına yeterince vakit ayrılıyor.

Bu turlarımızda 1 gecemiz tur otobüsünde yolculuk sırasında, 3 gecemiz ise sizler için hazırladığımız otellerimizde geçiyor. Karadeniz’in en seçkin otelleri ile yürüttüğümüz bu operasyonlardan misafirlerimiz yüksek memnuniyet oranı ile dönüş yapıyor.

Karadeniz bölgesini köşe bucak gezmek isteyen misafirlerimize ise 6 gece 7 gün Karadeniz Batum turumuzu tavsiye ediyoruz.

6 Gece 7 Gün Karadeniz Batum Turu

Tatil Küpü turizmin en çok tercih edilen ve en yoğun katılım sağladığı tur Karadeniz Batum turudur. Bu turlarımız sezon boyunca her pazar akşamı bir çok ilden kalkış yapar ve bir sonraki hafta cumartesi akşamı sona erer. Mesafe gereği 1 gecemiz yolda geçerken diğer 5 gecemiz sizler için hazırladığımız otellerde geçer.

7 günlük Karadeniz turumuza Batum gezisi de dahildir. Bunun yanı sıra 6 sabah kahvaltısı, 5 akşam yemeği, rehberlik hizmeti, milli park girişleri, gidiş dönüş ulaşım gibi bir çok hizmeti de ücrete dahil olarak sunarız. Bölgede gezebileceğiniz tüm noktaları doyasıya gezer, keyifle hatıralar biriktirirsiniz.

Karadeniz turu gezilecek yerler bakımından oldukça zengindir. Doğu Karadeniz’e doğru yol aldıkça gördüğünüz her güzellik bir öncekini unutturur.

Daha önce Karadeniz’i gezmediyseniz mutlaka gezmeniz gereken Karadeniz yaylalarını, ormanlarını, göllerini, hırçın denizini ve güzel insanlarını bu turumuz ile doyasıya keşfedersiniz.

Karadeniz Turu Hangi İllerden Çıkışlı Olarak Düzenleniyor?

Tatil Küpü ile Karadeniz tur programları otobüslü olarak İstanbul çıkışlı, Ankara çıkışlı, İzmir çıkışlı, Manisa çıkışlı, Afyon çıkışlı, Uşak çıkışlı, Bolu çıkışlı, Düzce çıkışlı, Sakarya çıkışlı, Kocaeli çıkışlı, Konya çıkışlı, Çorum çıkışlı, Hatay çıkışlı, Mersin çıkışlı, Aksaray çıkışlı ve Kırıkkale çıkışlı düzenleniyor.

Uçaklı Karadeniz tur programlarımıza ise 81 ilden katılmak mümkün. Uçaklı Doğu Karadeniz tur fiyatlarımızda uçak bileti hariç olacak şekilde çalışmalar yürütülmüştür. Bunun sebebi her ilden uçak biletinin farklı olmasıdır.

Turlarımıza www.tatilkupu.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver