Tavşancıl Sahil Yalı Cafe – Yalı Kafe Tavşancıl

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tavşancıl yalı cafe, Kocaeli bölgesinde Tavşancıl sahil kenarında bahçe ve içeri alanları olarak geniş bir metre kareye sahiptir.

Yaklaşık 1000 metre karelik boyuta sahip Yalı Kafe Tavşancıl sahil bölgesinin elit mekanları sırasındadır. Denize sıfır yakınlıkta olan Yalı Cafe, aynı zamanda Yalova İzmir yoluna bağlanan Osman Gazi Köprüsüne bakmaktadır.

Tavşancıl Yalı Cafe Bahçesi

Tavşancıl yalı cafe, bahçesi yaklaşık 500 metre kare civarındadır. Yalı Kafe Tavşancıl ilçesinden Osman Gazi köprüsüne seyirci olup bahçe ferahlığı sunmaktadır.

Bahçe kısmında tercihe göre armut koltuklar barındıran Tavşancıl Sahil Cafe, bununla beraber klasik masa ve sandalyeler de bulunduruyor. Akşam saatlerinde göze çarpan loş görünen özel ışıklandırma sistemiyle de dikkatleri üzerine aldığı söyleniyor.

Tavşancıl Sahil Kafe Konukları

Yalı cafe konukları arasında milletvekilleri, belediye başkanları ve çeşitli kulüp başkanları ve yöneticileri de bulunmaktadır. Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Belediye Spor Başkanı, yöneticileri ve oyuncularını da zaman zaman Tavşancıl Yalı Cafe’de ağırladığı biliniyor.

Tanınmış isimleri Kocaeli halkı ile yakından tanıştırmayı seven Tavşancıl Sahil Kafe, müşteri memnuniyeti ve insan ilişkilerini önemsemektedir.

Yalı Kafe Tavşancıl İçeri Alanı

500 metre kare bahçe alanına sahip olan Yalı Kafe yaklaşık 500 metre kare de kapalı alana sahiptir. Kapalı alan içerisinde okey ve diğer oyunları oynamak için özel bölge bulunmaktadır. İlgili özel bölgede sigara içmek serbest olduğu gibi özel havalandırma sistemi de bulunuyor. Kapalı alanda oyun oynandığı gibi tercihe göre bahçe bölgesinde de oyun oynanmaktadır.

Özel Semazen Çay

Yalı Kafe çayının tadı damakta bıraktığı söyleniyor. Altında köz ateşi bulunan, çevresi alüminyum kaplama olan özel semaver çayının çok özel olduğu biliniyor. Tavşancıl Sahil Kafe içeriğinde canlı müzik de bulunmaktadır. Geniş bahçe alanı ve zaman zaman kapalı alanda canlı müzik dinleme imkanı da sunan Tavşancıl Yalı Cafe yenilikler getirmesiyle biliniyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver