Tavuk ve Yumurta Üretimi Yatırımcıları

Son yıllarda zaman zaman her süreçte karşılaştığımız yumurta tüketiminin ülkemiz genelindeki oranları, her geçen gün artmaktadır.

cetinler-tavukculuk (7)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yıllarda zaman zaman her süreçte karşılaştığımız yumurta tüketiminin ülkemiz genelindeki oranları, her geçen gün artmaktadır. Çeşitli dönemlerde yokluk seviyesine gelerek fiyatlarının çok yüksek oranlara ulaşmakta olduğu görülen, en iyi beslenme ve faydalı ürünler arasında olan yumurta üretimi, yatırımcılar tarafından ilgiyle takip edilen sektörler arasına girmiştir. Çetinler Tavukçuluk bu sektörün en talep gören firmaları arasındadır.

Yumurta üretimi konusunda yatırım yapmak isteyen ya da üretim çiftliklerinde en yüksek verimlilik esasına ulaşabilmek için dikkat edilmesi gereken konular vardır. Yumurtanın çıkış noktası olan tavuğun, amacına uygun seçilebilmesi için en önemli konu başlığı, en iyi yumurta sağlayıcı ırka sahip olabilmektir. Ülkemiz ve dünya genelinde yumurta tavukçuluğu konusundaki salma yumurta tavukçuluğu üretiminde İlk sıralarda tercih edilecek olan ırk arasında isa tinted gelmektedir.

Yüksek Karlılık Getiren Tinted Yumurtalar

Özellikle son yıllarda yüksek verimlilik ve tüketici ulaşımında yüksek tercih edilebilir üretim sonuçları nedeniyle Fransız kökenli bu safkan yumurta tavuğu en önemli ilk tercihler arasında yer almaya başlamıştır. Tinted tavuk ülkemiz genelindeki tüm iklim koşullarına adapte olabilmeleri, uysal yapıları ve minimum yem ile maksimum yumurta üretimi sağlayan yapıları ile yumurta üreticileri ya da yatırım planlamaları içerisinde bulunan yatırımcıların ilk tercihleri arasındadır.

Sağlık açısından diğer yumurtalara göre daha dayanıklı ve düz beyaz renk yumurta tavuğu olarak adlandırılabilen Tinted tavuklar günlük ortalama 90 gr civarı yem tüketirler. Bu ırka sahip tavuklar, ortaya çıkardıkları büyük boy ürünler ile son tüketiciye ulaştıklarında da tercih sebepleri olabilmeleri nedeniyle üreticiye kadar ulaşan fayda sağlar. İsa Tinted tavuk beslenme ve üretim aşamalarındaki sağlanacak koşulları hakkında bilgi sahibi olabilmek için Çetinler Tavukçuluk sitesini ziyaret edebilirsiniz. Tinted yarka satışı ülkemiz genelinde kaliteli ve üstün hizmet anlayışı ile oluşturulmuş bu sitenin tavuk üretim çiftliklerinden yapılmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver