Tazminat Hesaplama

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşçi ve işveren arasında var olan en büyük sorunların başında şüphesiz ki tazminatlar gelmektedir. Belirli bir süre bir işyeri için çalışmış olan herkes tazminat hakkına sahiptir. Ancak çoğu durumda tazminat hakkı işveren tarafından ya ödenmemekte ya da cüzi rakamlarla kapatılmaya çalışılmaktadır. Aslında işçinin kanuni olarak sahip olduğu bir hak olan tazminatlar her zaman hak edildiği kadarı ile ödenmelidir.

Sizlerde bir işyerinde çalışıyorsanız ve burada saklı olan tazminat hakkınızın ne kadar olduğunu öğrenmek istiyorsanız bunun için tazminat hesaplama araçlarından faydalanabilirsiniz. Eski dönemlerde ilgili kurumlardan ulaşabileceğiniz bu bilgilere artık online sistemler üzerinden ulaşabilir ve gerekli bilgileri giriş yaptığınızda tazminat hesaplama araçları sayesinde çok kısa sürede sonuca ulaşabilirsiniz.

Besler Hukuk Bürosu olarak sizlere web sitemiz üzerinden online olarak hizmet sunuyoruz. https://www.besler.av.tr/tazminat-hesaplama-2020/ adresine giriş yapabilir ve bugüne kadar hak etmiş olduğunuz tazminat bedellerini ayrı ayrı hesaplayabilirsiniz.

Kıdem Tazminatı Hesaplama

Çalışmış olduğunuz işyerinde, vermiş olduğunuz hizmet süresine karşılık olarak bir tazminat hakkınız doğmaktadır. Çalıştığınız süre boyunca verdiğiniz emeğin karşılığı kıdem tazminatı olarak adlandırılmaktadır. İşten ayrılırken belirli şartlara tabi olmak kaydı ile kıdem tazminatı hakkınızdan faydalanabilirsiniz. Ne kadar süre çalıştıysanız, o sürelere göre kıdem tazminatı hesaplaması yapılmaktadır. Ve kıdem tazminatı hesaplaması baz alınarak hak ettiğiniz bedeli işveren sizlere ödemekle yükümlüdür.

İhbar Tazminatı Hesaplama

Eğer işvereniniz tarafından haber verilmeden işten çıkarıldıysanız ya da ihbar süreniz dolmadan işinize son verildiyse kanun koyucu tarafından sizlere ihbar tazminat hakkı sunulmuştur. İhbar tazminatı hesaplama araçları yardımı ile ne kadar tazminat hakkınız olduğunu öğrenebilirsiniz. BESLER.AV.TR Hukuk web sayfamızda sizler için ihbar tazminatı hesaplama konusunda en gerekli ve güvenilir bilgi ve içerikleri sunuyoruz.

Bu Yazıya Tepki Ver