TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Gaziantep’te Helikopter Kazası Hakkında Açıklama Yaptı

image_65bfb90c40a28_zQK0Up
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pilotların Vefatı ve Yaralanan Personel

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden pilotlara Allah’tan rahmet diledi. Kazada hayatını kaybeden pilotlar Cemil Gülen ve Levent Öztürk’ün şehit olduğunu belirten Kurtulmuş, kazada yaralanan personele de acil şifalar diledi.

Numan Kurtulmuş’un Mesajı

Başkan Kurtulmuş, mesajında, “Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterde hayatını kaybeden pilotlarımız Cemil Gülen ve Levent Öztürk’e Allah’tan rahmet, yaralanan personele acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad, makamları ali, aziz milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Helikopter Kazası

Gaziantep’te meydana gelen olayda, bir polis helikopteri düşmüş ve bu kaza sonucunda 2 pilot hayatını kaybetmiştir. Kazada yaralanan diğer personelin ise tedavi altına alındığı belirtilmiştir.

Bu üzücü olayın ardından TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un yaptığı açıklama, hayatını kaybeden pilotlara ve yaralanan personele olan saygısını ve başsağlığını göstermektedir. Kazanın nedeni ve diğer detaylar ise henüz açıklanmamıştır.

Bu Yazıya Tepki Ver